Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Lacoste L 12.12 Blanc Pure White For Him Deo Gift Set (Limited Edition)

250,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Lacoste L 12.12 Blanc Pure White For Him Deo Gift Set er til dig som ønsker at give den perfekte værtsgave til manden der ikke går op i vin og spicialøl, eller til dig som blot vil forkæle sig selv. Den indeholder en deodorant spray og shower gel, som begge har samme forfriskende og sporty duft som L 12.12 Blanc Pure White parfumen.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Lacoste L 12.12 Blanc Pure White deodorant Spray 150 ml
  • 1 stk. Lacoste L 12.12 Blanc Pure White Shower Gel 150 ml

Lacoste L 12.12 Blanc Pure White deodorant Spray er er en let, opløftende og forfriskende herre deodorant, med samme skønne sporty duft som den originale Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Pure White For Men EDT. De forfriskende noter kan bæres til enhver lejlighed, og giver en ren og frisk fornemmelse, der varer ved hele dagen. Se mere her

Lacoste L 12.12 Blanc Pure White Shower Gel er er en lækker gel der under bruseren forvandler sig til en blød skum, som let fordeles over hele kroppen. Den har samme duft som L 12.12 Blanc Pure White og sørger for at man altid træder ren og velplejet ud af badet. Den er genial at have med i sportstasken, så man efter en hård omgang træning kan træde velduftende ud af omklædningsrummet, uden at man behøver tage parfume på først.

Find mere fra dette mærke:
Loading...