Kevin Murphy ANGEL.WASH 250 ml.

Din pris 208,00 kr
På lager - Leveringstid, 1-3 dage

Kevin Murphy ANGEL.WASH 250 ml.

Den shampoo er en delikat, genopbyggende shampoo til fint hår som er tørt eller ødelagt. Shampooen indeholder Aloe Vera, mælkeproteiner og Oliven-ekstrakter, som giver en skånsom besyttelse af håret. Shampoo?en skummer kun lidt.
Shampoo?en er specielt udviklet til at rense håret uden at udtøre det. Angelicarod-ekstrakt, og æteriske olier fra grapefrugter, renser skånsomt stresset hår og kontrollerer flyvsk hår.

Anvendelse af Kevin Murphy ANGEL.WASH:

Massér Kevin Murphy ANGEL.WASH ind i det våde hår og hovedbund, hvorefter der skylles. Dette kan gentages hvis man føler det er nødvendigt.

Brug for ekstra pleje? Blødgør håret med Kevin Murphy ANGEL.RINSE

Indhold: 250 ml.

Brand: Kevin Murphy

Relaterede magazine indlæg

Anmeldelser

af

Fantastisk

Absolut bedste shampoo og balsam jeg nogensinde har prøvet. Har fint hår og produkterne giver fylde og tynger ikke. Bevarer håret blødt og lækkert og nemt at rede, hvilket jeg ofte synes er et problem hvis man både vil have fylde og pleje af sit hår! Anbefaler max!
af

Bedste nogen sinde

Helt enig med Maria og Louise - og jeg tror virkelig, det er den bedste shampoo, jeg har prøvet. (Og jeg har prøvet mange - oftest dyrere end denne).
Udseendet forskrækker lidt første gang: shampooen er grå som kviksølv - men kan altså varmt anbefales.
af

Fantastisk

Fantastisk shampoo. Især til fint og lyst hår. Det er virkelig pure love til håret!
af

Perfekt til fint hår

Det er en rigtig god shampoo til fint nordisk hår, som har tendens til at være lidt flyvsk. I forhold til andre shampooer skal man bare være opmærksom på at den ikke skummer ret meget. Rigtig god i kombination med Kevin Murphey Angel Rinse.

Indsend bedømmelseKundeservice
Ring på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt