Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

JANUARUDSALG – SPAR 28% PÅ ALLE PARFUMER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 30%

Jimmy Choo Man Gift Set (U)

395,00 kr
276,50 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

Jimmy Choo Man Gift Set er en lækker gaveæske til manden i dit liv. Eller forkæl dig selv med en skøn duft med dertilhørende shower gel. Parfumen er udviklet til manden der har styr på sin stil og ved hvad han vil have. En sofistikeret og selvsikker duft til den morderne mand. Duften udfolder og åbner sig med frugt og træ noter, for derefter at glide over i hjertenoten af melon, pink peber og ananas. Duften afsluttes med duftnoter af lavendel, patchouli og ruskind.

Indeholder:

  • 1 stk. Jimmy Choo Man EDT 50 ml
  • 1 stk. Jimmy Choo Man Shower Gel 100 ml

Jimmy Choo Man EDT 50 ml Eau de Toilette der er udviklet til manden der har styr på sin stil og ved hvad han vil have. En sofistikeret og selvsikker duft til den morderne mand. Duften udfolder og åbner sig med frugt og træ noter, for derefter at glide over i hjertenoten af melon, pink peber og ananas. Duften afsluttes med duftnoter af lavendel, patchouli og ruskind.

Jimmy Choo Man Shower Gel 100 ml En lækker shower gel, der skummer dejligt op når den bruges på kroppen i badet. Start med at opbygge den maskuline duft i badet og afslut med Eau de Toiletten, for en skøn og sofistikeret duft.

Find mere fra dette mærke:
Loading...