Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

22% PÅ 22 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks Gift Set (Limited Edition)

280,00 kr
249,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks Gift Set (Limited Edition) er et eksklusivt mascara sæt. I dette sæt får du en sort mascara, en øjnemakeupfjerner og en øjnecreme af høj kvalitet. Her er du sikret alt hvad du skal bruge for at få smukke skinnende øjne der vil fange ethvert blik.

Indeholder:

  • 1 stk. Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Sexy Blacks 6,9 ml
  • 1 stk. Helena Rubinstein Powercell Youth Grafter The Eye Care 3 ml
  • 1 stk. Helena Rubinstein All Mascaras Complete Eye Make-Up Remover 50 ml

Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Sexy Blacks er en ekstremt lækker mascara, som giver maksimal fylde. Den har en lækker og cremet konsistens, og er utrolig nem at påføre. Den hverken klumper eller drysser og så er den meget holdbar. Børsten er formet som en perfekt kvindekrop med timeglasform, og dette gør at hver enkelt vippehår får en dyb, sort farve. Designet er meget eksklusivt, holdt i guld og sorte blonder, lige i Helena Rubinsteins ånd. Få uimodståelige og smukke vipper med denne helt fantastiske mascara.

Helena Rubinstein Powercell Youth Grafter The Eye Care er et luksuriøst anti-agingprodukt, der er udviklet til at pleje og beskytte den sarte hud omkring øjnene. På kun 5 dage ser huden tydeligt yngre ud, da den modvirker og udligner de fine linjer omkring øjnene og får huden til at se mere levende og frisk ud. Den modvirker også de mørke render om øjnene.

Helena Rubinstein All Mascaras Complete Eye Make-Up Remover er en rigtig god make-upfjerner, som effektivt og nænsomt fjerner alle slags make-up, også vandfast. Den er skånsom mod huden og efterlader den dejlig blød.

Find mere fra dette mærke:

Loading...