Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

50% PÅ 20 MÆRKER - KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 5%
Gratis fragt!

Giorgio Armani Sí Women EDP 50 ml Gift Set (Limited Edition)

620,00 kr
589,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Giorgio Armani Sí For Women er en fantastisk varm og feminin duft. Det er ikke uden grund at det er en af bestseller duftene fra Giorgio Armani. I denne gaveæske er der en Sí Eau de Parfume, en lækker bodylotion og showergel. Sì Eau de Parfum er en feminin duft til den moderne kvinde. Kombinationen af solbærnektar, fresia, rose og lyse trænoter gør duften elegant og unik.

Værdi 864 kr

Indeholder:

  • Giorgio Armani Sí EDP For Her 50 ml
  • Giorgio Armani Sí For Her Bodylotion 75 ml
  • Giorgio Armani Sí For Her Showergel 75 ml

Giorgio Armani Sí For Her 50 ml: Er skabt til den moderne kvinde. Ovenud utrolig feminin og elegant er ikke for meget at sige om Sí-serien, som er inspireret af den rolige kvinde der dagligt udviser styrke, dristighed og mod. Solbærnektar, fresia, rose og lyse trænoter udgør duftnoterne som tilsammen skaber en unik duftsammensætning.

Giorgio Armani Sí For Her Bodylotion 75 ml: Er en lækker, rig og fugtgivende bodylotion med den skønne Sí duft. Cremen har en let og lækker konsistens, der gør den let at fordele på huden, samt at den ikke fedter.

Giorgio Armani Sí For Her Showergel 75 ml: Er en forfriskende oplevelse i badet med sin cremede, luftige skum og den skønne duft af Sí. Brug den dagligt som første step, i at opbygge en skøn duft der holder hele dagen.

Find mere fra dette mærke:
Loading...