Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 300 ml
-40%

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 300 ml

(7 bedømmelser)
Vejl. pris 209,00 kr
Din pris 125,00 kr
På lager - Leveringstid, 1-3 dage

Fudge Violet Toning Shampoo

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo fjerner uønsket gule og andre varme toner fra blond hår, mens det udjævner og fugter håret. Denne shampoo renser blidt og opfrisker håret, samtidig med at den efterlader håret skinnende og utrolig glansfuldt. Fudge Clean Blonde har en delikat vanillie duft kombineret med kanel og antydninger af æble og pære.

Den unikke Fudge Hydrating Hair Drink Complex med Gurarana reparerer, fugter, beskytter, genopretter og styrker håret.
Økologiske proteiner fungerer som varmebeskyttende, som reparerer skader forårsaget af varmestylere.

Fordele:

  • Fjerner uønsket gule toner i håret
  • Opfrisker, styrker og fugter håret
  • Virker varmebeskyttende

Anvendelse:

  • Fordel en passende mængde shampoo i vådt hår
  • Massér til det skummer
  • Lad virke i 3-5 minutter
  • Skyld grundigt
  • Husk at vaske hænder efter brug
Fudge

Anmeldelser

Af

MEGET effektiv shampoo

Denne shampoo er sindssyg effektiv. Jeg havde hørt rigtig godt om den, men troede det var for godt til at være sandt. Så prøvede jeg at bestille den hjem - og man må sige at den fjerne ALLE mine gule toner. Blev den længere i håret, fik jeg dog lilla skær - men det så også cool ud :-)

Dog får den ikke 5 stjerner, idét jeg syntes at mit hår blev gråt istedet for silver - ment med, at mit hår blev en smule kedeligt uden shine.

Alt i alt, sindssyg effektiv shampoo hvis man vil have fjerne gule toner.

PS. følg produktets instruks om, at bruge handsker.
Ved ikke at bruge handsker bliver ens hænder/negle helt lillae, og efter flere håndvaske kan det stadig ses som en overfaldisk lilla farve. Det går selvfølgelig væk efter nogle dage. :-D
Af

Fantastisk

Virkelig et fantastisk produkt der giver en rigtig flot grå/lilla farve i mine striber..
Af

Lige vild nok

Denne shampoo tror jeg man bliver rigtig glad for, hvis man gerne vil have en meget intens farve. Min opkevelse af den er at den farver helt vildt! Mit hår bliver lilla af den de steder, hvor det er slidt, og det tager lang tid inden de bliver vasket ud igen. Hovedbund, pande, ører og hænden bliver også lilla og det går altså ikke bare lige af igen. Hvis man gerne vil have en intens farve, anbefaler jeg at man bruger hansker og undgår at ramme andet end håret. Den var lige voldsom nok for mig.
Af

Udmærket

Har købt denne, fordi jeg gerne vil have den populære "granny" hårfarve, og den virker bestemt efter hensigten. Det tog dog en del flere hårvaske end jeg regnede med, men den virker til formålet!
Mit hår er ikke platinblond, men den formår alligevel at give en god grå/silver farve i det. Dog har den kun ville sætte sig i noget af mit hår, så jeg har fået et par striber og ellers er det i spidserne.
Den dufter skønt, men det er en god idé med handsker, hvis ikke man vil have lilla hænder og negle.
Af

Ekstrem effektiv

Sindsyg god shampoo. Det fjerner virkelig alt gult skær i håret og giver en flot kølig nuance. Bedre en Kevin Murphys version. Hænderne bliver lidt lilla men det kommer af hurtigt. Brug en god balsam eller kur bagefter.
Af

Super

Fedt produkt, kan ikke undværre det.
Af

FANTASTISK

Denne shampoo er et vidunder produkt har haft/brugt denne i nogle år nu og TRO mig jeg har snart prøvet ALLE mærker med deres lilla shampooer, men ingen af dem har virket overhovedet, men DEN her den virker og det er tydeligt at se, men man skal passe lidt på man behøver ikke have den i i flere minutter for så bliver det lyse hår lilla/lilla skær, men det finder man jo selv ud af ;-) Og den kan sagtens bruges selvom hele ens hår ikke er lyst/afbleget hvis man feks har mørkt hår og lyse striber for den går ikke ind og påvirker det mørke hår kun det lyse/afbleget og den skummer og dufter fantastisk. Virkelig et MUST til folk med lyst hår uanset om det er hele håret eller kun striber osv PRØV DEN og i vil aldrig bruge andet!

Indsend bedømmelseKundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt