Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Everneed
Everneed
Everneed
Viser 1 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Farve
Multi
Tilbehør
Hårelastikker
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Everneed

Everneed er et dansk brand, som både tilbyder tøj, smykker og accessories. Deres vision er at skabe kvalitetsvarer til overkommelige og fornuftige priser. De er kendetegnet ved deres enkle og meget feminine stil, som går igen ved både tøj, smykker og accessories.

Hos Nicehair.dk har vi valgt at tage et udvalg af deres lækre hårpynt ind, da dette har været en meget efterspurgt ting fra vores kunder. Vi er meget interesserede i at opfylde alle kunders ønsker, så derfor faldt vores valg på Everneed og deres rigtig fine hårpynt.

Bredt udvalg

En af de ting vi faldt for ved Everneed er deres brede udvalg indenfor hårpynt, da vores målgruppe spænder meget bredt, og der var derfor mulighed for at finde lidt til enhver smag. Deres udvalg består i alt lige fra fine og meget enkle hårspænder, til super flotte elastikker med charms og moderigtige hårbånd i virkelig smukke designs. Samtidig er deres produkter til en rigtig fin og meget overkommelig pris, som alle kan være med på.

Vi håber, at I vil tage godt imod det, vi er i hvert fald selv helt solgt, og er sikre på, at dette nok skal blive en kæmpe succes.

Loading...