Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG - 30% PÅ CLINIQUE, ESTÉE LAUDER & HELENA RUBINSTEIN

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 36%

Embryolisse Beauty Secret Box (Limited Edition)

359,00 kr
229,00 kr
Antal

På lager - Leveringstid, 1-3 dage
Beskrivelse

Embryolisse Beauty Secret Box er en lækker sampak med uundværlige produkter fra Embryolisse, der kan anvendes af alle uanset hudtype. Man får den fugtgivende og populære creme Lait-Crème Concentré, der med sin rige formel har et hav af anvendelsesmuligheder, samt en kompakt pudder, der giver huden den smukkeste udstråling. Som noget ekstra indeholder denne pakke også en gratis pudderbørste.

Værdi: 530 kr.

Sættet indeholder:

  • Embryolisse Lait-Crème Concentré 75 ml
  • Embryolisse Radiant Complexion Compact Powder 12 gr
  • Embryolisse Pudder Børste

Embryolisse Lait-Crème Concentré er et fantastisk lækkert produkt med et hav af anvendelsesmuligheder. Cremen er rig på fedtsyrer, og essentielle næringsstoffer, som er med til at holde huden i balance. Den giver fugt og virker nærende, og huden efterlades elastisk, glat og blød. Alle tegn på tørhed reducres med denne creme, og den cremede konsistens giver en silkeblød overflade.

Embryolisse Radiant Complexion Compact Powder er en fin og kompakt pudder, der giver den smukkeste og mest naturlige glød, samtidig med at hudens egen udstråling fremhæves. Den er beriget med matterende ingredienser, E-vitamin, loofah olie, samt lette og fine perlemorspartikler. Se mere her

Find mere fra dette mærke:
Loading...