Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
9%
Dermalogica PowerBright TRx Treatment Kit

Dermalogica PowerBright TRx Treatment Kit

1 bedømmelser
395,00 kr
359,00 kr
Antal

På lager - Leveringstid, 1-3 dage
Beskrivelse

Dermalogica PowerBright TRx Treatment Kit er et sæt bestående af 3 produkter, som alle arbejder målrettet på at lysne og behandle en hud med hyperpigmentering. Produkterne giver en mere jævn hudtone, og giver en klar og strålende hud. Produkterne er i små rejsestørrelser, som passer perfekt i toilettasken, og giver en god mulighed for at afprøve produkterne. Alle produkterne i dette kit er uden parabener, farvestoffer og parfume, og er desuden veganvenlige. Sættet indeholder:

  • C-12 Pure Bright Serum (10 ml): Et lysnende produkt, som er med til at bekæmpe hyperpigmentering. Kontrollerer dannelsen af melanin, og giver en mere ensartet hudtone. Påføres på afrenset hud morgen og aften. Afslut med dag- og natcreme.

  • Pure Light Spf 50 (10 ml): En blødgørende medium-let dagcreme, som giver optimal beskyttelse mod de pigmentudløsende UV-stråler. Den regulerer melaninproduktionen, og er med til at give en mere ensartet hudtone. Påføres efter serum om morgenen.

  • Pure Night (10 ml): En nærende natcreme, som ved hjælp af en aktiv blanding af peptider og C-vitamin, har en lysnende virkning på hyperpigmentering. Denne plejende creme, giver en lys og mere ensartet hudtone. Påføres om aftenen efter serum.
Find mere fra dette mærke:

Loading...