Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

Leveringstiden er forlænget pga. flytning. Forventet leveringstid: 5-7 hverdage

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 11%

Dermalogica Normal/Dry Skin Kit

450,00 kr
398,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Med Dermalogica Normal/Dry Skin Kit får du alt til den daglige pleje til normal/tør hud, og så i praktiske rejsestørrelser. Produkterne har til formål at fugte huden samt atminimere tørhedslinjer. Sættet indeholder:

  • Special Cleansing Gel (50ml): Et skummende renseprodukt, som blidt renser huden for snavs og make-up. Skal skummes op med vand inden det masseres ind i ansigt og på hals.
  • Gentle Cream Exfoliant (9ml): En Peelingmaske, som opløser døde hudceller og efterlader huden klar og frisk. Skal sidde på i 10-15 min (kan svie lidt i starten). Huden bliver lidt lysfølsom efter brug, så der skal bruges en solcreme de efterfølgende dage.
  • Multiactive Toner (50ml): En let spray som virker opfriskende på huden. Den kan bruges som opkvikker i løbet af dagen ovenpå make-up. Sprayes på inden creme.
  • Skin Smoothing Cream (22ml): En medium-let creme, som fugter i dybden og udglatter fine linier. Kan bruges morgen og aften.
  • Intensive Eye Repair (4ml): En rig øjencreme som fugter og udglatter huden omkring øjnene. Virker opstrammende. Til morgen- og aftenbrug.
  • Sættet indeholder desuden prøver på Precleanse og Skin Hydrating Masque.
Find mere fra dette mærke:

Loading...