Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Davines NOUNOU Gift Set

350,00 kr
Antal

Udsolgt
Beskrivelse

Davines har lavet dette lækre sæt, der består af shampoo, conditioner og en udglattende creme. Med disse produkter får du alt hvad du behøver til et skadet og tørt hår. Sættet kommer i en sart orange/lakse farvet kasse, der matcher perfekt til produkterne. Et absolut must have på årets ønskeliste.

Sættet indeholder:

Davines NOUNOU Shampoo 250 ml er en styrkende og plejende shampoo specielt udviklet til et tørt og skadet hår. Den er med ekstrakter fra Fiaschetto tomaten, som er rig på næring og antioxidanter. Den milde og vægtløse formular renser håret blidt, og giver håret fylde og en fantastisk lethed. Håret efterlades styrket, velplejet og med en smuk og naturlig glans. Fordel shampooen i fugtigt hår, massér til det skummer. Skyl grundigt med vand og gentag hvis nødvendigt

Davines NOUNOU Conditioner 250 ml er en super skøn conditioner som tilfører næring og pleje til et tørt og skadet hår. Den er beriget med ekstrakter fra Fiaschetto tomaten, som har et højt indhold af antioxidanter og andre nærende og styrkende ingredienser. Den ultralette formular giver en fantastisk lethed til håret, så det både synes og føles mere fyldigt og voluminøst. Håret efterlades velplejet og sundt. Conditioneren påføres i hårlængderne i et nyvasket hår. Lad virke 2-5 minutter og skyl derefter grundigt.

Davines More Inside Relaxing Moisturizing Fluid 125 ml er ideel til det glatte look, samt til at blødgøre og give fugt til krøller. Den virker udglattende og fugtgivende, og er desuden med til at reducere krus. Relaxing Moisturizing Fluid er rigtig god at bruge i forbindelse med varmeredskaber som glattejern, krøllejern eller føntørrer, da den er varmebeskyttende. Den kan bruges til alle hårtyper og er rigtig god til at give liv til krøllet hår. Kommes i fugtigt hår og styles som normalt.

Bemærk: Sættet har en samlet værdi af 605 kr!

Find mere fra dette mærke:
Loading...