Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

Leveringstiden er forlænget pga. flytning. Forventet leveringstid: 5-7 hverdage

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 12%

Clinique Anti-Blemish Solutions 3-Step System

1 bedømmelser
285,00 kr
249,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Clinique Anti-Blemish Solutions 3-Step System er et effektivt rensesæt til uren hud. Her får du en komplet hudplejeserie, i praktiske rejsestørrelser. Perfekt til at have med på rejsen eller i sportstasken, og en ideel mulighed for at afprøve nye produkter. Clinique Anti-Blemish Solutions er udviklet af hudlæger, til at behandle urenheder eller akne hud. Denne serie indeholder salicylsyre og glucosamine, der eksfolierer døde hudceller og mindsker tilstopningen af porer. Med de bakteriedræbende ingredienser kontrollerer den spredningen af bakterier og ophobninger af olie i porerne. Dette hudplejesæt er allergitestet, olie-fri og 100% fri for parfumer.

Indeholder:

  • Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam 50 ml
  • Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion 100 ml
  • Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment 30 ml

  • Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam 50 ml: Er en mild skummende rensegele, der effektivt renser porer og minimerer overflødig fedtstof, der bliver til urenheder. Skummes op med vand og masseres ind i ansigt. Skylles grundig af med vand.

  • Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion 100 ml: Er en skintonic der eksfolierer huden, samt indeholder olieabsorberende pudder, der reducerer fedtstof fra hudoverfladen. Denne skintonic stryges i én retning over huden, da den indeholder salicylsyre, som løsner øverste lag af døde hudceller.

  • Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment 30 ml Dette er en olie-fri ansigtslotion, der modvirker urenheder, giver fugt og styrker huden.
Find mere fra dette mærke:

Loading...