Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% HVIS DU KØBER FOR OVER 119 KR | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

hero-banner-homepage--1200x510-nhjpg-11655707040.jpg hero-banner-homepage--850x820-nhjpg-11655707045.jpg

CARE FOR YOUR COLORED HAIR

FOREBYG OG REPARER

Med den bedste og ultimative beskyttelse af dit hår under og efter en hårfarvning, vil du opnå en fantastisk holdbarhed og ekstra glans på din farve. Med Redken Acidic Bonding Concentrate og L’Oréal Professionnel Metal DX sikrer du din hårfarve, og styrker håret ved hjælp af protein. Begge serier giver intensiv pleje og beskytter din hårfarve mod at falme.

REDKEN Acidic Bonding Concentrate

Prøv en sulfatfri hårserie, der beskytter din hårfarve og samtidig giver intensiv pleje med Redken Acidic Bonding Concentrate. Produkterne er beriget med citronsyre, der forstærker og forbedrer hårstråene og beskytter farven.

LORÉAL PROFESSIONNEL Metal DX

Rens håret for metalpartikler, der ophober sig i håret. LOréal Pro Serie Expert Metal DX-serien er særligt god for dig, der farver eller afbleger håret, da metalpartikler såsom kobber kan være med til at skabe brud på hårfibrene og dermed ændre farven af håret.

FARVEBESKYTTELSE OG FUGT

En smuk hårfarve fortjener den bedste pleje. Ved at pleje og beskytte dit hår, forlænger du farvens intensitet, lækre reflekser og glans. Ved skånsomt at fjerne urenheder beskytter du din hårfarve og din hårfiber og opnår optimal holdbarhed

L’ORÉAL PROFESSIONNEL Vitamino Color

Tilbringer du sommeren i solen? Så husk produkter fra LOréal Pros Serie Expert Vitamino Color. Disse produkter er nemlig farve- og UV-beskyttende, så din hårfarve ikke bliver bleget eller påvirket af sollys klorin eller havvand.

KÉRASTASE Chroma Absolu

Er dit hår blevet porøst eller beskadiget af hårfarvning? Så prøv Kérastase Chroma Absolu-serien. Her får du produkter, der trænger dybt ind og gør hårfibrene op til 86% stærkere og bevarer farveintensiteten i håret.

REDKEN Color Extend Magnetics

Gør dit farvede hår modstandsdygtigt, så farven ikke falmer. Med Redken Color Extend Magnetics danner du en barriere om hårfibrene, samtidig med at du giver det fugt og glans.

BLOND HÅR

Et blond hår kræver en helt særlig behandling. Der er brug for ekstra pleje og beskyttelse for at bevare kvaliteten og glansen i håret. Ved netop at vælge den rigtige pleje vil du opleve at din blonde farve bevares eller enda genvinder sit liv, nuance og glans.

REDKEN Blondage High Bright

Vil du bevare et lyst hår – men undgå lilla skær? Så er Redken High Bright-serien til dig. Sammensætningen af C-vitamin og Redkens Brightening Care Complex lysner hårets lyse toner og highlights uden brug af lilla pigment.

KÉRASTASE Blond Absolu

Vil du eliminere gyldent skær i dit blonde hår? Med Blond Absolu fra Kérastase får du en silver shampoo-serie, der ikke blot efterlader håret med en flot kold tone, den tilfører også hyaluronsyre, der fugter og plejer det afblegede hår.

NEUTRALISER UØNSKEDE UNDERTONER

For at opnå en klar og glansfuld hårfarve, kan det være nødvendigt at neutralisere de uønskede reflekser som opstår ved ydre påvirkninger som sol, luft og vand. Ønsker du ønsker at få en mere klar og ren nuance så er du det rette sted. Den cremede formel neutraliserer øjeblikkeligt uønskede orange, gule eller røde undertoner og giver intensiv næring til hårfiberen uden at tynge den ned. Håret bliver blødt, og farven friskere og glansfuld.

L’ORÉAL PROFESSIONNEL Chroma Crème

Uanset om du har blond eller lyst brunt hår, kan du med Chroma Creme fra LOreal Pro fjerne uønskede gule og orange toner fra håret. Vælg den violette serie til blondt hår eller den blå til brunt – så du fjerner det gyldne skær og nærer hårfibrene og opfrisker farven.

FIND DIN NÆRMESTE SALON

Redken
L’Oréal Professionnel

Loading...