Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Gratis fragt!

Calvin Klein Obsessed For Women Gift Set (Limited Edition)

450,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Calvin Klein Obsessed For Women Gift Set (Limited Edition) er en skøn gaveæske der indeholder både en Eau de Parfume, samt en body lotion, der får dig til at dufte fantastisk fra top til tå. Ønsker du at forkæle dig selv eller en du holder af, med en gave der bringer smilet frem på enhver kvindes læber, så har du fundet den helt rette æske her.

Æsken har en værdi af 735 kr.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Calvin Klein Obsessed For Women EDP 30 ml
  • 1 stk. Calvin Klein Obsessed For Women Body Lotion 200 ml

Calvin Klein Obsessed For Women EDP 30 ml: er en vidunderlig hyldest til den kraftfulde tiltrækning der kan opstå imellem en mand og en kvinde. Denne orientalske duft er med noter af blandt andet hvid lavendel og cremet musk, der tilsammen giver en fortryllende og fængslende duft. Disse noter leder diskret tankerne hen på en helt særlig romance hvor spændingen imellem denne unikke mand og kvinde aldrig bliver glemt. I hjertet af duften sidder de mere opløftende og blomstrende noter fra blandt andet mørk lavendel og viol, der skaber en skøn opmærksomhed omkring dig. Det er dog bundnoterne af de forskellige slags moskus der skaber tanken om "wow, hun duftede virkelig godt", og får dem derfor til at vende blikket efter dig, uanset køn. En sensuel, forførende og helt igennem attraktiv duft, der passer perfekt til nutidens kvinde.

Calvin Klein Obsessed For Women Body Lotion 200 ml: er en lækker luksuriøs og cremet bodylotion, der er velegnet til alle hudtyper. Denne plejende creme har samme skønne, forførende og sensuelle duft som Calvin Klein Obsessed EDP. Denne fugtigivende creme kan bruges over alt på kroppen, og efterlader dig med en lækker frisk og velduftende fornemmelse. Forkæl dig selv og dine sanser med denne luksuriøse bodylotion, fra den velkendte Calvin Klein

Find mere fra dette mærke:
Loading...