Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | 22% PÅ HELE SHOPPEN

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 22%

Calvin Klein Euphoria Gift Set (Limited Edition)

450,00 kr
351,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Calvin Klein Euphoria Gift Set (Limited Edition) er en delikat, mystisk og forførende gaveæske til den unikke kvinde. Denne skønne æske indeholder både en Eau de Parfum og en body lotion, så du kan opnå den fantastiske duft fra top til tå. Forkæl dig selv eller en af dine nærmeste med denne skønne gave, enhver kvinde vil værdsætte.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Calvin Klein Euphoria EDP 30 ml
  • 1 stk. Calvin Klein Euphoria Sensual Skin Lotion 100 ml

Calvin Klein Euphoria EDP 30 ml: er en mystisk og forførende duft til den unikke kvinde. Topnoten af granatæble giver en frugtig og frisk duft, som leder dig videre til de sensuelle og eksotiske hjertenoter bestående af lotus og orkidé, som til sidst afrundes i bundnoten af varm rav, uimodståelig moskus og delikat mahogni. Calvin Klein Euphoria Eau de parfum er en saftig og tiltrækkende parfume i en smuk sølv flakon.

Calvin Klein Euphoria Sensual Skin Lotion 100 ml: er en lækker og plejende bodylotion, der har samme fantastiske duft som Calvin Klein Euphoria EDP. Ønsker du en silkeblød og velduftende hud, så er denne lotion perfekt til dig. Tilmed giver den et vidunderligt og samlet helhedsindtryk, så du er fri for de mange duftnoter fra tøj, cremer, sæber, deodoranter og hårprodukter. En rig body lotion der efterlader dig med en himmelsk og sensuel fornemmelse.

Find mere fra dette mærke:

Loading...