Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

50% PÅ 20 MÆRKER - KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Calvin Klein Ck One Gift Set (Limited Edition)

350,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Calvin Klein Ck One Gift Set (Limited Edition) er et forfriskende og opløftende gavesæt, der kan bruges af både mænd og kvinder, da pakken indeholder to unisex produkter. I æsken finder du en fantastisk Eau de Toilette, samt en deostick i samme serie. Forkæl dig selv eller en du holder af, med en gaveæske der giver en lækker og attraktiv duft der holder hele dagen.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Calvin Klein Ck One EDT 50 ml
  • 1 stk. Calvin Klein Ck One Deodorant Stick 75 gr.

Calvin Klein Ck One EDT 50 ml: var en af de første unisex parfumer der kom på markedet i 1994. Duften af citrus er meget karakteristisk for den populære duft, der er blevet en favorit hos mange mænd og kvinder. Duften indeholder også noter af frisk bergamotte og blomstrende rose og viol. Disse friske noter kombineret med frugtig ananas og papaya, krydret muskatnød og luksuriøs moskus giver en ren, attraktiv og raffineret duft.

Calvin Klein Ck One Deodorant Stick 75 gr.: er en unisex deodorant. Duften af citrus er meget karakteristisk for den populære duft. Sammensætningen af frisk bergamotte og blomstrende rose og viol, kombineret med en frugtig duft af ananas of papaya, krydret muskatnød og luksuriøs moskus giver en raffineret og indbydende duft. Calvin Klein Ck One Deodorant Stick holder huden frisk og velduftende hele dagen. Har samme rene og attraktive duft som Calvin Klein Ck One EDT.

Find mere fra dette mærke:
Loading...