Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

40% PÅ 10 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 12%
Gratis fragt!

YSL Y EDT Xmas Box18 (Limited Edition)

500,00 kr
440,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

YSL Y EDT Xmas Box18 er en lækker gaveæske til mænd. Den indeholder den fantastiske parfume Y fra Yves Saint Laurent, samt en shower gel og after shave balm. Med sin maskuline duft, henvender den sig til manden der tør ekspermentere og udforske sig selv. Denne skønne sampak sørger for en fantastisk duft hele dagen og efterhuden blød og velplejet.

Værdi: 758 kr.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Yves Saint Laurent Y EDT 60 ml
  • 1 stk. Yves Saint Laurent Y All-Over Shower Gel 50 ml
  • 1 stk. Yves Saint Laurent Y After Shave Balm 50 ml

Yves Saint Laurent Y EDT er en skøn duft der indleder med top og midt noter bestående af fx geranium, lavendel og aldehyd, der giver et frisk pust med lyse fornemmelser. Base noterne, i form af fx balsamfyr røgelse, giver en sensuel dybde og en fornemmelse af styrke. Dette er en duft for den sofistikerede, moderne mand. Se mere her

Yves Saint Laurent Y All-Over Shower Gel er en lækker gel der under bruseren forvandler sig til en blød skum, som let fordeles over hele kroppen. Den har samme duft som Yves Saint Laurent Y parfumen og sørger for at man altid træder ren og velduftende ud af badet.

Yves Saint Laurent Y After Shave Balm er en fantastisk maskulin aftershave balsam, der rummer den samme maskuline duft som Yves Saint Laurent Y parfumen. Den lette og bløde konsistens føles silkeblød på huden, og giver en lækker og velduftende fornemmelse efter endt barbering.

Find mere fra dette mærke:
Loading...