Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 9%

YSL Get The Curl Power Gift Set (Limited Edition)

265,00 kr
239,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

YSL Get The Curl Power Gift Set (Limited Edition) er en fantastisk lille gaveæske, der indeholder lige det du skal bruge for at gå fra helt naturlig til elegant på ét split sekund. Denne æske indeholder en super luksuriøs og effektiv mascara, samt en mini læbestift, der får dig til at se strålende ud. Forkæl dig selv eller en du holder af med en æske der er nem at have med over alt, og som forsøder hverdagen med en smule luksus.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. YSL Mascara The Curler 6,6 ml - 1 Rebellious Black
  • 1 stk. YSL Rouge Volupté Shine Oil-In-Stick - 49 Rose Saint German

YSL Mascara The Curler 6,6 ml - 1 Rebellious Black : er en fantastisk mascara der giver smukke, voluminøse og buede vipper. Denne banebrydende mascara har en unik kombineret børste og kam. Kammen skaber øjeblikkelig løft samt definition til vipperne og buer dem som en vippebukker ville gøre. Børsten skaber fylde og volume til vipperne samt separerer vipperne til perfektion. Mascaraen kommer i et lækkert og lukseriøst design der passer perfekt ned i enhver kvindes makeup pung.

YSL Rouge Volupté Shine Oil-In-Stick - 49 Rose Saint German: er en læbestift der giver læberne en flot, saftig og lysende pink farve. Den indeholder 60% olie, som fugtgiver læberne, og samt har 6 forskellige fordele. Den giver masser af fugt, høj glans, komfort, blødhed, lysstyrke og derudover har den en ultra-smeltende konsistens. Den indeholder naturlige antioxidanter af granatæble og rosmarin, som er med til at reducerer fine linjer. Den indeholder også candelillavoks som danner et tyndt og beskyttende lag.

Find mere fra dette mærke:
Loading...