Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

REDKEN 500ML - 99 KR. | TIGI DUO'S - 98 KR.

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 11%

Vita Liberata Luxurious Tan Gift Set - Dark (Limited Edition)

450,00 kr
399,00 kr
Antal

På lager - Leveringstid, 1-3 dage
Beskrivelse

Vita Liberata Luxurious Tan Gift Set - Dark (Limited Edition) er den perfekte gaveæske til selvbruner-elskere. Denne æske oser af luksus, og er til dig, som sætter pris på lækre selvbrunerprodukter. Produkterne er lugtfri, uden parabener, parfume eller alkohol, og de trænger hurtigt ind i huden og giver en smuk kulør. Køb denne skønne og luksuriøse gaveæske til dig selv eller en du holder af.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Vita Liberata Luxury Tan pHenomenal Mousse 125 ml - Dark
  • 1 stk. Vita Liberata Body Blur - Latte Medium 50 ml
  • 1 stk. Vita Liberata Påføringshandske i "Croco-design"
  • 1 stk. Vita Liberata toilettaske - Grøn

Vita Liberata Luxury Tan pHenomenal Mousse 125 ml - Dark er en farvet selvbruner mousse til kroppen, der giver dig en smuk solbrun kulør i op til 2-3 uger, når påfører moussen med handsken 3 gange inden for 24 timer. Den nye nye teknologi, pHeno2, arbejder sammen med den velkendte DHA. Denne kombination binder farven og fugten i huden længere, aktiverer DHA-en i huden over længere tid, samt giver en flottere farveglød. Få den lækre, chokoladebrune kulør, vi alle drømmer om! Se fuld beskrivelse her

Body Blur - Latte Medium er perfekt til at dække pletter eller ujævnheder på kroppen, og betegnes derfor som makeup til kroppen. Den giver en smuk og naturlig kulør, som holder til den vaskes af huden igen. Se fuld beskrivelse her

Påføringshandske i "Croco-design" er en handske til påføring af selvbruner. Påfør selvbruneren med en påføringshandske for en endnu flottere og mere jævn påføring, samt for at undgå farve i håndfladerne og omkring negle. Dette er en ny forbedret handske i blødere kvalitet, samt med en bedre pasform. Handsken kan genbruges mange gange. Skyl den blot op i varmt vand efter brug, vrid den let og lad den tørre.

Vita Liberata Toilettaske - Grøn: er en skøn taske i et enkelt og stilfuldt design, og gør det let at have dine selvbruner produkter med over alt. Derudover kan du også vælge at bruge den som makeuppung, da den har en lækker størrelse, der kan rumme præcis det du skal bruge for at komme til at se helt fantastisk ud.

Find mere fra dette mærke:
Loading...