Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

JANUARUDSALG – SPAR 25% PÅ 10 POPULÆRE HÅRPLEJEBRANDS

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 10%

Raunsborg Gift Set Day Cream & Face Wash (Limited Edition)

299,00 kr
269,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Raunsborg Gift Set Day Cream & Face Wash er en lækker gaveæske, som indeholder to produkter fra Raunsborg. Raunsborg er en dansk produceret skønhedsserie til kvinder i alle aldre. Raunsborg tror på at naturen kan skabe små mirakler. Ved at gå på opdagelse i århundrede gamle bøger, har de fundet effektive egenskaber fra naturens eget skattekammer af urter, planter og blomster og genopdaget en viden, der længe har været glemt. Raunsborg har udnyttet naturens egenskaber og har med den nyeste viden og moderne teknologi, skabt en serie af milde og effektive hudplejeprodukter og skønne dufte. Raunsborg er nordisk skønhed.

Sættet indeholder:

  • Day Cream 50 ml: er en hurtigt absorberende og blødgørende ansigtcreme, der holder huden frisk og smidig hele dagen. Derudover indeholder denne Day Cream mælkebøtte ekstrakt der effektivt går ind og opstrammer huden, samt forbedrer hudens elasticitet. Raunsborg Nordic Day Cream For All Skin Types er beriget med ceramide 2 og olieessens fra guldblomme, der virker lindrende og beroligende på huden, samtidigt med at den går ind og bekæmper hudens ældningstegn. En intensiv og fugtgivende dagcreme, der nærer og plejer din hud hver dag. Anvendelse: Anvendes på daglig basis. Påføres på ren hud. Ideel til både ansigt og hals.

  • Face Wash 100 ml: er en mild, skånsom og effektiv ansigtsrens, der har en blød, behagelig og skummende konsistens på huden. Denne dybdegående rens fjerner både make-up, snavs og urenheder samtidig med at den går ind og nærer og fugter huden. Raunsborg Nordic Face Wash For All Skin Types indeholder ekstrakter af hydrerende birkebark, der lindrer og beroliger huden. Derudover er denne facewash også beriget med troldhassel, der har en opstrammede effekt, og efterlader dig derfor med en ren, blød og nyvasket fornemmelse. Anvendelse: Anvendes to gange dagligt, morgen og aften. Vask ansigtet med facewash i bløde og cirkulære bevægelser. Skyl efterfølgende af med vand.
Find mere fra dette mærke:
Loading...