Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

JANUARUDSALG – SPAR 28% PÅ ALLE PARFUMER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 28%

Paco Rabanne 1 Million EDT 50 ml + Deo Stick 75 ml (Limited Edition)

550,00 kr
396,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Paco Rabanne 1 Million EDT 50 ml + Deo Stick 75 ml (Limited Edition) En rig og lækker gaveæske til manden der har alt. Med denne æske kommer du eller en du holder af til at dufte intet mindre end fantastisk over hele kroppen, så du med stolthed kan gå med oprejst pande, og armene i vejret uden at skulle bekymre dig. Det er ikke uden grund at den kommer i en guldæske, da det er præcis hvad det er for en mand - dyrebare dråber.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Paco Rabanne 1 Million Eau De Toilette For Him 50 ml
  • 1 stk. Paco Rabanne 1 Million Deodorant Stick For Him 75 ml

Paco Rabanne 1 Million Eau De Toilette er en utrolig populær duft, der er førende på markedet. Denne Eau de Toilette er annonceret som en frisk og sensuel blanding af guddommelige noter. Topnoterne indeholder grapefrugt, mynte og sexet blodappelsin. I hjertenoten findes der noter af kanel, skønne krydderier samt rose i en mandlig fortolkning, som afrundes i bundnoten med lys læder, træ-noter, rav og patchouli i en elegant afslutning.

Paco Rabanne 1 Million Deodorant Stick er en deodorant, der med samme lækre duft som parfumen, holder dig frisk hele dagen. Denne deodorant er antiperspirant, hvilket efterlader dig med en frisk følelse af velvære hele dagen.

Find mere fra dette mærke:
Loading...