Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

JANUARUDSALG – SPAR 28% PÅ ALLE PARFUMER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Nuxe Sun Travel Summer Kit (U)

225,00 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

Nuxe Sun Travel Summer Kit er et lækkert rejsesæt, som indeholder 3 lækre solprodukter, der er perfekte at have med på rejsen eller på farten! Med dette sæt får du en lækker solcreme til ansigtet, samt en hair & body shampoo og lotion til efter, du har opholdt dig i solen. Alle produkterne er uden parabener.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Nuxe Sun Melting Cream High Protection Face 50 ml
  • 1 stk. Nuxe Sun After-Sun Hair & Body Shampoo 50 ml
  • 1 stk. Nuxe Sun Refreshing After-Sun Lotion Face And Body 50 ml

Nuxe Sun Melting Cream High Protection SPF 50 - 50 ml: er en solcreme til ansigtet. Den beskytter ikke kun huden mod solens skadelige stråler, men også mod for tidlig ældning, som kan kommer af for meget sol. Den fugter huden, og har en beroligende virkning. Cremen har en let konsistens, som ikke fedter huden, og som hurtigt absorberes. Se fuld produktbeskrivelse her.

Nuxe Sun After-Sun Hair & Body Shampoo 50 ml: er et lækkert produkt, som genopfrisker både hår og krop efter ophold i solen eller efter en svømmetur. Den virker ikke udtørrende, men tilfører fugt til hud og hår. Den fjerner både sand, salt, klor og UV-filter, og giver en opfriskende effekt. Dette smarte 2-i-1 produkt er perfekt at have med på ferien. Se fuld produktbeskrivelse her.

Nuxe Sun Refreshing After-Sun Lotion Face And Body 50 ml : er en beroligende og plejende after-sun lotion, som både kan bruges til ansigtet og kroppen. Den absorberes straks i huden, hvor den virker blødgørende, og føles skøn på huden efter en dag i solen. Den har en reparerende virkning, og gør samtidig huden blød og smidig. Se fuld produktbeskrivelse her.

Find mere fra dette mærke:
Loading...