Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

15% RABATKODE = FALL15 (FÅ RESTRIKTIONER)

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 6%

Makeup Revolution Créme Highlight And Contour Kit - Medium

149,00 kr
139,00 kr
Antal

Udsolgt
Beskrivelse

Makeup Revolution Créme Highlight And Contour Kit - Medium er en helt fantastisk sampak, som indeholder alt hvad du behøver, for at lave contour til perfektion. Pakken indeholder en contour, samt en highlighter stick, der hver indeholder 2 farver, og derved giver dig de farver du har brug for, for at definere, skulptere og fremhæve. Derudover indeholder pakken også det ideele redskab til at blende produkterne ind i huden. I den ene ende er der en svamp, som egner sig perfekt til præcisionsarbejde samt området under øjnene. I den anden ende er der en flad børste, som der blender farverne fløjlsblødt ud på større områder. Makeup Revolution Créme Highlight And Contour Kit - Medium er den ultimative sampak, til at fremhæve dine smukkeste ansigtstræk.

Bemærk: Farverne på billedet kan grundet lysforhold og skærmindstillinger adskille sig fra de faktiske farver

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Double Ended Highlighter Stick
  • 1 stk. Double Ended Contour Stick
  • 1 stk. Duo Sponge And Brush

Double Ended Highlighter Stick er en genial stick til at fremhæve samt få lyset i ansigtet til at falde lige præcis som man ønsker det. Den lysebrune ende bruges til de steder, som du ønsker at 'trække ind', og i den anden ende er der en highlighter med perlemor, som er perfekt til kindbenene og i øjenkrogen.

Double Ended Contour Stick er det perfekte produkt til at forme dit ansigt, præcis som du ønsker det. Brug den mørke ende under kindbenene, kæben og på sidden af næsen, for at skulptere ansigtet og skabe definition. Brug derefter den anden ende, til at tilføre varme og glød i huden, for en frisk udstråling

Duo Sponge And Brush er et helt fantastisk redskab til at skabe den smukkeste contour med. I den ene ende er der en svamp, som er genial til præcisionsarbejde samt området under øjnene. I den anden ende er der en flad børste, som blender farverne smukt ud på større områder.

Find mere fra dette mærke:
Loading...