Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

40% PÅ 10 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 40%

MÁDARA Time Miracle Anti-Age Skincare Essentials (U)

259,00 kr
155,40 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

MÁDARA Time Miracle Anti-Age Skincare Essentials er et hudplejesæt med produkter, som målrettet arbejder på hudens cellefornyelse. Produkterne er fra linjen Time Miracle, som er produkter, der effektivt arbejder på at genopbygge hudens naturlige kollagen og elastinfibre.

Alle produkter er:

  • Økologiske
  • ECOCERT mærket
  • Uden parabener
  • Veganvenlige
  • Glutenfrie

Sættet indeholder:

Cellular Nutrients Toning Mist (100 ml): Dette er en skøn spray mist, som er med til at opretholde fugten og fastheden i huden. Hudens struktur og kollagensyntese forbedres, og sprayen er med til at holde huden frisk. Sprayes på ren hud efter afrens eller i løbet af dagen.

Cellular Repair Serum 8 10 ml): Et yderst effektivt serum, som sætter gang i cellefornyelsen. Det giver en mere ensartet hudoverflade, gør huden mere fast, og er med til at reducere linjer og rynker. Den tilfører en masse fugt, og giver huden en smuk glød. For mest optimalt resultat, bør den bruges morgen og aften. Bruges på afrenset hud, afslut med fugtpleje.

Total Renewal Night Cream (20 ml): En nærende og rig natcreme, som virker fugtgivende og blødgørende. Den genopbygger hudens naturlige kollagen og elastinfibre, og derved giver den en mere fast hud. Cremen trænger hurtigt ind i huden, og efterlader den med en smuk og ungdommelig glød. Påføres på afrenset hud om aftenen.

Find mere fra dette mærke:
Loading...