Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
AllMatters
AllMatters
AllMatters
Viser 2 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Hygiejneartikler
Menstruationskop
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

AllMatters

AllMatters er en dansk virksomhed der er stiftet i 2012. AllMatters har udviklet en menstruationskop der med lethed kan anvendes af alle. Denne naturlige kop er et grønnere og sundere og mere økonomivenligt alternativ til fordel for både bind og tamponer. Koppen er udviklet i 100% medicinsk silikone og er derfor anti-bakteriel og ultra-hygiejnisk samt allergivenlig. Mens bind og tamponer også arbsorberer alle kroppens naturlige og nødvendige væsker, så opsamler AllMatters koppen kun menstruationsblodet. Den eliminerer irritation og tørhed, imens kroppens naturlige pH-balance ikke påvirkes. Koppen kan bruges i op til 12 timer af gangen og gør det derfor til et let og praktisk valg i hverdagen. Menstruationskoppen skal som regel kun tømmes to gange dagligt og er derfor også perfekt til sport og en aktiv livsstil. Det er sågar muligt både at svømme og bade med den uden problemer.

Der er blevet lagt stor vægt på det grønne og miljøvenlige, og derfor er koppen specielt udviklet til at kunne anvendes i op til 10 år hvilket sparer vores miljø for en masse affald. AllMatters koppen er først og fremmest designet til dig som bruger, og er derfor udviklet i et særlig blødt materiale der sikrer dig den ultimative komfort. Stilken er lavet med riller, der sikrer en nem og hurtig udtagning, og kan ydermere tilpasses i længden ved blot at klippe den kortere. Den stærke silikonekant øverst på koppen gør udfoldningen nemmere og tilpasser sig kroppen upåklageligt. Emballagen signalerer ligesom resten af produktet enkelthed og bæredygtighed og du modtager produktet i en åndbar og ubleget bomuldpose der er velegnet til opbevaring af koppen når den ikke er i brug. Æsken er lavet i 100% genanvendt karton, hvor brugervejledningen er printet på bagsiden hvilket sparer en masse papir og gør at størrelsen er lille og kompakt samt nem at fragte. Ligesom da du skulle lære at bruge tampon første gang, kræver det også lidt tilvænning og tid at lære at bruge AllMatters koppen. Med lidt tålmodighed og et par forsøg bliver du helt sikkert hurtigt dus med den og du vil derefter ligesom 9 ud af 10 andre kvinder aldrig vende tilbage til hverken bind eller tamponer.

Menstruationskoppen kan fås i 3 størrelser, både til dig som enten er over 30 år eller har født, eller til dig som er under 30 år eller ikke har født, så det er derfor muligt at finde den der passer lige netop til din krop. Derudover findes den også i en mini udgave, som er udviklet til teenageren, og som derfor er mindre end A koppen. Man kan med fordel øve sig på at bruge koppen inden menstruationen starter , så du er klar når det gælder. Du kan med fordel anvende et trusseindlæg i starten, blot ind til du er helt tryg ved koppen og den sidder lige som den skal. Hvis du oplever besværligheder ved enten opsætning eller udtagning, så tag en dyb indånding og slap helt af i alle muskler og husk på at koppen aldrig kan forsvinde, den skal helt sikkert nok komme ud i igen. Koppen kan eventuelt fugtes med enten vand eller glidecreme for en lettere opsætning. AllMatters koppen indeholder ingen kemikalier og er også helt uden blegemiddel, klorin, parfume og lim og er alt i alt et sundere, nemmere og grønnere alternativ.

Loading...