Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

VANVITTIGE DAGSTILBUD - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Lacoste Live Pour Homme EDT Gift Set (Limited Edition)

360,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Lacoste Live Pour Homme EDT er en lækker gaveæske til den moderne og sporty mand, som man altid møder velduftende på sin vej. Forkæl dig selv eller en du har kær med denne lækre gaveæske, som både indeholder parfume og shawergel.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Lacoste Live EDT 40 ml.
  • 1 stk. Lacoste Live Shower Gel 100 ml.

Lacoste Live EDT er en energisk og inspirerende duft der vækker alle sanserne. Den indeholder lette og rene noter af forfriskende lime i toppen, der giver et energiboost uden lige. Hjertet af denne duft indeholder noter af skøn grøn natur og tiltalende hav, som efterlader dig med et køligt og indbydende indtryk. Til sidst inviterer Lacoste Live Pour Homme EDT dig ned til basen der dufter af varm træ og afslutter derefter med et strejf af drilsk lakrids der fuldender denne EDT helt perfekt. Se mere her

Lacoste Live Shower Gel er en lækker showergel, som sikrer dig en ren og velduftende hud efter hvert eneste bad. Den har en lækker gele konsistens, som let fordeles over kroppen, og forvandler sig til en blød skum som føltes rar på huden. Duften harmonerer perfekt sammen med Lacoste Live parfumen, og sikrer dig en velplejet og velduftende hud hele dagen.

Find mere fra dette mærke:
Loading...