Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

VANVITTIGE DAGSTILBUD - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Lacoste L'Homme Deo Spray & Shower Gel Gift Set (Limited Edition)

220,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Lacoste L'Homme Deo Spray & Shower Gel Gift Set (Limited Edition) er den perfekte gave til manden der har alt, eller som værtsgave til ham som går op i altid være velduftende. Denne lækre gaveæske indeholder en deodorant spray og shower gel, som er perfekt at have med i sportstasken, så man efter hvert eneste bad vil fremstå ren og velplejet.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Lacoste L'Homme Deodorant Spray 150 ml
  • 1 stk. Lacoste L'Homme Shower Gel 50 ml

Lacoste L'Homme Deodorant Spray har samme udsøgte duft som L'Homme parfumen, der er til den moderne og maskuline mand. Deodorantens duftnoter giver fornemmelser af fyldige krydderier med et frisk touch, hvor de elegante trænoter, efterlader os med en længsel for mere. Top noten består af det friske fra mandarinen samt den friske rabarber, hvor hjertenoten leder os ind i en verden bestående af den varme sorte peber og den krydrede ingefær. Vi efterlades, hvor det rustikke cedertræ bliver ved med at tilfredsstille vores sanser. Se mere her

Lacoste L'Homme Shower Gel er en lækker gel der under bruseren forvandler sig til en blød skum, som let fordeles over hele kroppen. Den har samme duft som L'Homme parfumen og sørger for at man altid træder ren og velduftende ud af badet.

Find mere fra dette mærke:
Loading...