Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 69%

Fudge Blow Out Set (U)

418,00 kr
129,00 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

Fudge Blo Out Set er et lækkert og plejende sæt, der får dit hår til at stråle af fornyet energi. I dette sæt får du et varmebeskyttende produkt, der udover at pleje håret under stylingen, også tilfører et let hold, hvilket skaber de bedste forudsætninger for en perfekt og fejlfri styling. Derudover indeholder den også en plejende hår olie der effektivt bekæmper kruset hår, og efterlader håret silkeblødt og glansfuldt. Forkæl dig selv eller en du holder af med dette lækre sæt, giver håret et energiboost uden lige.

Sættet indeholder:

  • 1 stk Fudge Tri-Blo spray 150 ml
  • 1 stk Fudge Light Hed-ed Hair Oil 50 ml
  • 1 stk Guld toilettaske

Fudge Tri-Blo spray 150 ml: er et varmebeskyttende produkt, som giver shine og hold. Sprayen beskytter mod varme op til 235°C og giver "usynligt" hold, uden at tynge håret. Håret bliver nemt at sætte, falder ikke sammen og kommer til at føles blødt, næret og stærkt. Du kan med fordel føntørre håret over en rundbørste, dele håret op i sektioner og give håret mere eller mindre shine og hold der, hvor det er nødvendigt.

Fudge Light Hed-ed Hair Oil 50 ml: er en glansgivende hårolie. Den indeholder Argan olie, som giver pleje og bekæmper kruset hår. Den har en ultra let formel, så den kan sprayes ud i både vådt og tørt hår. Den er så let og fin i konsistensen, at den ikke tynger selv på helt fint hår. Den tilfører håret fugt og gør det mere medgørligt, så det ikke filtrer. Håret efterlades silkeblødt, glansfuldt og gennemfugtet. 

Find mere fra dette mærke:
Loading...