Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Makeup tips fra fashion Week

Vil du lægge makeup som en professionel makeupartist?

NiceHair var med MAC Cosmetics backstage til Copenhagen Fashion Week, hvor vi fik tips og tricks til at lægge en flot makeup. Her kan du se Annie genskabe looket fra et af fashion showene og høre en af MACs Key Makeup Artists, Vilde Feste, fortælle om looket, sine egne favoritprodukter og forudsigelser for makeuptrends i år.

Makeup tips fra fashion Week

Tips fra en makeup artist

Hvilke produkter foretrækker en professionel makeupartist egentlig?
Her kan du se lidt fra vores snak med Vilde Feste, der var Key Makeup Artist fra MAC til Fashion Week. Her fortæller hun både om tankerne bag looket, og så nævner hun også nogle af sine egne makeupfavoritter.

Som du kan høre på Vilde, tager hun udgangspunkt i en flot og enkel base, og bygger så videre på looket med en mørk eyeliner. Hun giver også udtryk for, at det er dette mere ”grungy” look, der vil trende i den nærmeste fremtid. Derfor kan du lade dig inspirere af denne mere enkle og stilede udgave af det, hvis du ikke helt føler dig klar til at kaste dig helt ud i det look.

NiceHairs fortolkning af MACs Fashion Week look

Looket til fashion showet var super enkelt og diskret – det var primært båret af den mørke eyeliner.

Her kan du se NiceHairs helt egen Annie, der var med til showet, lave sin egen udgave af det look, som Vilde og MAC skabte.

Kan du lide looket? Du kan læse mere om nogle af de produkter, der blev brugt og hvad tankerne bag dem var her, hvor du også kan se billeder af dem i brug backstage.

Makeup tips fra fashion Week

Back stage highlights

Kollektionen bag showet bærer især præg af denim og forskellige udgaver af ”staple items” som jakker, frakker og strik i forskellige rå og enkle silhuetter, materialer og farver. Derfor skulle makeuppen matche og netop også afspejle det enkle udtryk. Derfor brugte de nogle få favoritprodukter fra MAC, som også er ”staple items” i mange kvinders makeuppunge.
Her kan du se et par af de produkter, som Vilde brugte til at skabe looket.

MAC Studio Fix Conceal And Correct Palette blev brugt sammen med MAC Studio Radiance Face And Body Radiant Sheer Foundation på modellerne til at skabe en smuk, ensartet hud. Det blev lærredet for resten af makeuppen og for det smukke tøj.

Tip: Med denne cremede palette kan du selv korrigere din hudtone og give dækning, som matcher din hud helt perfekt. Det skaber et helt naturligt look, som er svært at genskabe med en traditionel ensfarvet concealer.

Makeup tips fra fashion Week

Som en del af den naturlige base, Vilde forsøgte at skabe på modellerne, brugte hun MAC Brow Set til at holde øjenbrynene på plads og give dem form.

Tip: Du behøver ikke nødvendigvis tegne dine bryn op, inden du bruger en brow gel. Brug eventuelt en klar gel, der blot hjælper med at holde brynene på plads, så de får et løft og sidder pænt hele dagen. Du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel det rent faktisk kan gøre.

Makeup tips fra fashion Week

Det mest markante ved makeuplooket var den bløde, mørke eye liner, som modellerne bar til showet. Eyelineren var ”uperfekt” og havde et lidt grungy look, hvilket gav lidt ”kant” til den ellers meget enkle og naturlige makeup.

Tip: En eye pencil eller kohl eyeliner er super god, hvis du også kæmper med at lægge en helt perfekt flydende eyeliner, som helst skal være helt lige. Med denne liner kan du nemlig bløde stregen op med en pensel eller vatpind, så den fader lidt ud, og uperfektheder ikke ses lige så meget.

Makeup tips fra fashion Week

Som endnu en del af den perfekte base valgte Vilde at anvende MAC Prep + Prime Lip Base til at give modellernes læber den perfekte matte men stadig glatte og bløde overflade.

Tip: Lip primeren er egentlig udviklet til brug under en læbestift for at gøre denne mere holdbar og gøre huden på læberne mere jævn. Men du kan ligesom Vilde bruge den uden læbestift (ligesom du bruger en læbepomade), så du får bløde, uimodståelige læber – men med en mat effekt.

Makeup tips fra fashion Week
Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...