Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG - 30% PÅ CLINIQUE, ESTÉE LAUDER & HELENA RUBINSTEIN

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Calvin Klein Obsessed For Men Gift Set (Limited Edition)

350,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Calvin Klein Obsessed For Men Gift Set (Limited Edition) er en vidunderlig gaveæske, til manden der har alt, men lige mangler det sidste for at få selvtilliden helt i top. I denne skønne og maskuline æske finder du en moderne Eau de Toilette, samt en vidunderlig deodorant stick, der tilsammen går op i en højere enhed. Et musthave til manden der gerne vil forkæle sig selv eller sine omgivelser.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Calvin Klein Obsessed For Men EDT 30 ml
  • 1 stk. Calvin Klein Obsessed For Men Deodorant Stick 75 gr.

Calvin Klein Obsessed For Men EDT 30 ml: er en moderniseret duft, med udgangspunkt i den oprindelige Obsession parfume fra fortrinlige Calvin Klein. Denne maskuline duft, er fortællingen om hvordan man i en periode kan ramme midten af kærlighed og vanvid. De mørke, forførende og sensuelle noter fra blandt andet rå peber, kraftig cedar træ, mørk læder, luksuriøs patchouli samt varmt rav, er de helt rigtige rigtige ingredienser til at beskrive følelsen BESAT, som er dét hele denne duft går ud på. Det er dog de forfriskende noter af blandt andet opløftende grape frugt og forførende sød vanilje der trækker følelsen tilbage til kærlighed, og er samtidig det der holder hele fortællingen i balance. En vidunderlig duft til den maskuline mand, der lever i nutiden, men har de dybe og romantiske minder med sig over alt.

Calvin Klein Obsessed For Men Deodorant Stick 75 gr.: er en utrolig forfriskende og opløftende deostick, der har samme maskuline og forførende duft som Calvin Klein Obsessed For Men EDT. Med denne alholfrie deodorant holder din hud sig frisk og velduftende hele dagen, samtidig med at den føles utrolig behagelig på huden. Forkæl dig selv og dine omgivelser med denne deodorant der emmer af maskulinitet og kærlighed.

Find mere fra dette mærke:
Loading...