Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 20%

Youngblood Effortless California Style Eye Trio (Limited Edition)

395,00 kr
316,00 kr
Antal

Udsolgt
Beskrivelse

Youngblood Effortless California Style Eye Trio (Limited Edition) er et trio makeup sæt der indrammer og fremhæver det smukkeste i øjnene. Produkterne får du i en flot sort clutch fra Youngblood og den indeholder 1 stk. sort mascara der giver masser af længde og definition til dine vipper, 1 stk. eyeliner i en intens sort farve og 1 stk. øjenskygge palette med 4 smukke farver. Mineraløjenskyggerne er matte og i 4 skønne farver, en lys varm orange, en lys hvid der er genial som base på øjet, en lys brun nude og en varm blød brun farve. Du får mulighed for, at indramme dine øjne og fremhæve alt det smukke med dette skønne sæt, der både kan bruges til hverdag men også kan arbejdes op til en glamourøs festmakeup.

Indeholder:

  • 1 stk. Sort clutch fra Youngblood
  • 1 stk. Youngblood Mineral Lengthening Mascara - sort
  • 1 stk. Youngblood Extreme Pigment Eye Pencil
  • 1 stk. Youngblood Pressed Mineral Eyeshadow Quad - City Chic

Youngblood Mineral Lengthening Mascara: Er en oliefri mascara, der giver volume og styrker vipperne. Mascaraen indeholder bl.a. Panthenol (B-vitamin) samt Aloe Vera, som giver fugt til vipperne. Børsten sikrer fint adskilte og flotte lange vipper. Det kan anbefales at anvende Youngblood Mineral Lash Prime inden brug af denne mascara for at opnå længere og mere fyldige vipper.

Youngblood Extreme Pigment Eye Pencil: Er en intens og superblød øjenblyant, som er perfekt til et mere dramatisk look som f.eks smokey eyes. Produktet indeholder mineraler og voks, der giver en glidende, nem påføring samt tårefasthed. Skab smukke og forførende øjne med denne intense øjenblyant. Denne Eyepencil er desuden helt uden parabener og parfume.

Youngblood Pressed Mineral Eyeshadow Quad: Er en skøn øjenskygge palette med 4 matte farver, du kan kombinere på alle måder. Indeholder rene, knuste mineraler, samt fugtbevarende ingredienser, som virker plejende på det sarte øjenlåg og sikrer et holdbart resultat. Lav smukke øjne med disse forskellige farver. Disse øjenskygger er desuden helt uden parabener og parfume.

Find mere fra dette mærke:
Loading...