Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

23% PÅ HUDPLEJE OG MAKEUP

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
16%
Waves Everyday Shampoo + Conditioner 2 x 1000 ml

Waves Everyday Shampoo + Conditioner 2 x 1000 ml

1 bedømmelser
238,00 kr
199,00 kr
Antal

Udsolgt
Beskrivelse

Waves Everyday Shampoo + Conditioner er et lækkert shampoo-conditioner sæt, der med sine fugtgivende og aktive ingredienser, får dit hår til at stråle. Derudover kommer de i nogle smukke mørkeblå flasker med pumpe, der matcher hinanden, og ser fremragende ud på ethvert badeværelse.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Waves Everyday Shampoo 1000 ml
  • 1 stk. Waves Everyday Conditioner 1000 ml

Waves Everyday Shampoo 1000 ml: er en fugtgivende shampoo, som er yderst velegnet til hverdagsbrug. Den indeholder en god kombination af aktive ingredienser og marine-ekstrakter, som både virker fugtgivende og beroligende på både hår og hovedbund. Den er desuden med en multi-aktiv ingrediens kaldet Fucogel 1.5P, som har en "filmdannende" egenskab, hvilket vil sige, at den lægger en hinde over håret, som får håret til at fremstå smukt og glansfuldt. Den kommer i en stor størrelse med pumpe, som gør den super nem at dosere, og er praktisk at have stående i brusekabinen. Waves Everyday Shampoo er velegnet til alle hårtyper, og er især god til tørt hår.

Waves Everyday Conditioner 1000 ml: er en balsam, som er yderst velegnet til hverdagsbrug. Den indeholder fugtgivende ingredienser og marine-ekstrakter, som også virker fugtgivende og beroligende på både hår og hovedbund. Den er desuden med en multi-aktiv ingrediens kaldet Fucogel 1.5P, som har en "filmdannende" egenskab, hvilket vil sige, at den lægger en hinde over håret, som får håret til at fremstå smukt og glansfuldt. Forkæl dig selv og dit hår med en lækker conditioner, og nyd følelsen af blødt og velplejet hår. Den kommer i en stor størrelse med pumpe, som gør den super nem at dosere, og er praktisk at have stående i brusekabinen. Waves Everyday Conditioner kan bruges til alle hårtyper, og er især god til et tørt hår.

Find mere fra dette mærke:

Loading...