Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ ELEKTRONIK // 10 MÆRKER MED 25-50%

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Gratis fragt!

Tolure Cosmetics Hairplus Zero Eyelash And Eyebrow Serum 3 ml

699,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Tolure Cosmetics Hairplus Zero Eyelash And Eyebrow Serum er et prostaglandin frit alternativ til den traditionelle Tolure Hairplus, da den er udviklet til de der har særligt sensitive øjne, eller har prøvet den traditionelle Tolure Hairplus, og synes den er for aktiv. Produktet har dobbelt så lang virkningstid, som den traditionelle Hairplus, men leverer lige så effektivt et resultat. Dette aktive serum giver mere tætte og fyldigere bryn og vipper. Serummet virker stimulerende på hårsækkenes funktion, og derved virker det fremmende på hårenes naturlige vækstproces. Det indeholder vitamin A, C og E, da disse vitaminer sørger for at tilføre de nødvendige næringsstoffer til den sarte hud omkring øjnene, samtidig med at de beskytter mod de skadelige miljømæssige påvirkninger. Serummet modvirker hårtab, og styrker desuden hårets struktur ved hjælp af bio-peptider. Derudover er det med panthenol samt frugt- og blomsterekstrakter, som smidiggør og glatter bryn og vipper, mens ginseng ekstrakt intensiverer blodtilførelsen. 

Mange oplever fantastiske resultater med dette serum. Ved vipperne vil man opleve, at de bliver synligt længere og mere tætte og fyldige, man siger, at de opnår sin naturlige maksimale længde. Og hvis man har små huller i sine bryn, kan dette serum bruges til at gøre brynet mere tæt og fyldigt. Hvor hurtigt man oplever at resultaterne kommer, kan variere i forhold til alder og hårsækkenes tilstand, men de fleste oplever et resultat efter 4 uger, og efter 8-10 uger vil man se det maksimale resultat.

Tolure Cosmetics Hairplus Eyelash And Eyebrow Serum skal bruges én gang om dagen hver dag (flere gange om dagen vil ikke forbedre resultatet.). Efter 8-10 uger, når det maksimale resultat er nået, skal den bruges hver anden dag.                                                                                                                                                                           

Fordele:

  • Giver tætte bryn
  • Styrker hårenes struktur
  • Modvirker hårtab
  • Giver længere og mere tætte vipper
  • Virker nærende
  • Til sarte øjne

Anvendelse:

  • Påfør serummet langs vippekanten og på brynene hvor det er nødvendigt
  • Bruges en gang dagligt
  • En flaske rækker til 2-3 måneder
Mærke: Tolure Cosmetics
Loading...