Rønsbøl Body Lotion 200 ml (U)
-69%

Rønsbøl Body Lotion 200 ml (U)

(3 bedømmelser)
Vejl. pris 195,00 kr
Din pris 59,00 kr
På lager - Leveringstid, 1-3 dage

Rønsbøl Body Lotion er en plejende og nærende creme, som kan bruges på hele kroppen. Den indeholder plejende og naturlige ingredienser som mandelolie og vitamin E. Den har en lækker konsistens, som hurtigt trænger ind i huden. Den fugter huden i dybden, og beskytter den derfor mod at udtørre. Hudens naturlige fugtbalance holdes vedlige, og huden får en silkeblød og glat overflade. 

Fordele:

  • Plejende og nærende
  • Fugtgivende
  • Beskytter mod udtørring
  • Uden parfume, farvestoffer og parabener

Anvendelse:

  • Masseres ind i huden på kroppen
  • Bruges efter behov
Rønsbøl

Anmeldelser

Af

Fantastisk!!

Da jeg har allergi over for rigtig mange hudplejeprodukter, har det været SÅ svært at finde en creme der dur - lige indtil jeg fandt denne fra Rønsbøl! Dette er den perfekte creme til følsom/sart/allergisk hud!! Dog holder denne ikke sååå lang tid, hvis man bruger den hver dag på hele kroppen:( Men den er alle pengene værd!
Af

Lækker bodylotion

En lækker bodylotion som giver rigtig god fugt til huden. Trænger hurtig ind. Synes dog den er dyr i forhold til, hvor meget man får.
Af

Uundværlige

Dette er vildt lækker body lotion. Jeg har en meget sart hud, hvor rigtig mange andre body lotion svier og rødmer op, det gør denne dog ikke:D den holder desværre ikke så længe (jeg bruger den dagligt, og holder lidt under en mdr til mit forbrug)

Indsend bedømmelseKundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt