Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

JULEGAVER BESTILLES SENEST 19. DECEMBER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 40%

Rodial Skin Care On The Go Glamtox Kit (Limited Edition)

250,00 kr
150,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Rodial Skin Care On The Go Glamtox Kit indeholder 5 produkter i rejsestørrelse. Sættet giver god mulighed for at afprøve produkterne, inden man evt. køber de almindelige størrelser. Produkterne er til moden hud, og sættet indeholder:

Glamtox Cleansing Balm (30 ml): En skånsom rensecreme, som giver huden næring, samtidig med at den renser. Den har en lysnende effekt, og er med til at give en mere ensartet hudoverflade. Masseres ind i tør hud, vaskes af med vand, kan bruges morgen og aften.

Glamtox Day SPF 15 (15 ml): Denne dagcreme er med til at stimulere hudens collagenproduktion, og giver derved en mere fyldig hud. Den tilfører huden en masse vitaminer og fugt, så huden vil fremstå mere strålende. Desuden er den med faktor 15, som beskytter mod solens skadelige stråler. Påføres afrenset hud om morgenen.

Glamtox Night (15 ml): En virkelig effektiv creme, som arbejder på huden mens du sover. Den reducerer hyperpigmentering, og mindsker porestørrelsen. Huden bliver mere modstandsdygtig og fyldig efter kort tids brug. Påføres afrenset hud om aftenen.

5 Minute Facial (10 ml): En rensende, opstrammende og lysnende maske. Den har en beroligende virkning på en stresset hud, og den er samtidig med til at reducere synligheden af rynker. Påføres ren hud, lad den virke 5 min, og derefter gnubbes den af med fingerspidserne. Vask resten af med lunt vand. Bruges en gang i ugen.

Glam Balm Lip (2,5 ml): En skøn læbebalsam, som virker blødgørende og og beskyttende på læberne. Den giver en masse fugt, og er derfor perfekt til tørre og sprukne læber. Påføres læberne efter behov.

Find mere fra dette mærke:
Loading...