Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG - 30% BIOTHERM, ORIGINS, SHISEIDO...

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

RITUALS Samurai Refreshing Collection

375,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

RITUALS Samurai Refreshing Collection er en lækker gaveæske til mænd med produkter fra Rituals. Med dette sæt har du den ultimative forkælelses pakke til dig selv eller en du holder, da du med disse produkter både plejer huden og omslutter kroppen med en fantastisk og maskulin duft efterfølgende. Produkterne kommer i en utrolig flot, dekorativ og miljøvenlig æske, som man efterfølgende kan bruge til opbevaring.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. RITUALS Samurai Foaming Shower Gel Sensation 200 ml
  • 1 stk. RITUALS Samurai Yuzu Foaming Shower Gel Sensation 200 ml
  • 1 stk. RITUALS Samurai Maharaja D'or For Men EDP 10 ml
  • 1 stk. RITUALS Samurai Shave Repair 100 ml

RITUALS Samurai Foaming Shower Gel Sensation er beriget med den skønneste duft af organisk bambus og cedertræ, der forvandler dit daglige bad til ren forkælelse med en behagelig oplevelse for både krop, sjæl og sanser, og får hver dag til at føles som en ny begyndelse. Denne gel tager dit bad til nye højder med sin konsistens, der på et øjeblik forvandler sig til den blødeste og mest lækre skum.

RITUALS Samurai Yuzu Foaming Shower Gel Sensation har en skøn duft af mandarin og yuzu, der forvandler dit daglige bad til ren forkælelse med en behagelig oplevelse for både krop, sjæl og sanser, og får hver dag til at føles som en ny begyndelse. Denne gel tager dit bad til nye højder med sin konsistens, der på et øjeblik forvandler sig til den blødeste og mest lækre skum.

RITUALS Samurai Maharaja D'or For Men EDP: er en lækker og attraktiv maskulin parfume, der er beriget med blandt andet krydret kardemomme, frisk fyrretræ og patchouli. Når disse sætter sammen bliver der skabt en sødmefyldt orientalsk duft, der virker stimulerende på sanserne og efterlader dig med et gåpå mod uden lige. En perfekt duft til manden der bærer sig selv med ynde, og som godt kan lide at vise han har en mere skjult og mystisk side end først antaget.

RITUALS Samurai Shave Repair : er en lækker og rig aftershave der holder din hud beroliget og velduftende efter en endt barbering. Den skønne og maskuline duft passer til resten af samurai serien, så du med lethed kan få den samme friske fornemmelse over hele kroppen. En skøn måde at kickstarte dagen på, så du kan gå ud af døren med en ren, velplejet og frisk fornemmelse.

Find mere fra dette mærke:
Loading...