Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ AL MAKEUP OG HUDPLEJE*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 25%
Gratis fragt!

Murad Resurgence Value Gift Set (Bemærk dato)

699,00 kr
524,25 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Murad Resurgence Value Gift Set er en super lækker gaveæske, der passer perfekt til den modne kvinde der har alt, men alligevel trænger til lidt ekstra luksus i hverdagen. Murad Resurgence-serien genopretter hudens ungdommelige glød ved hjælp af The Science of Cellular Water. Serien løser hudproblemer som hormonel ældning, fine linjer og dybe rynker, tab af elasticitet og tynd og tør hud. Med dette kit får du en super lækker og velplejet hud, der kommer til at stråle af sundhed.

OBS: Udløbsdato 02/19

Sættet indeholder:

  • 1 stk Murad Resurgence Renewing Cleansing Cream 200 ml
  • 1 stk Murad Age-Balancing Moisture Broad Spectrum SPF30 50 ml
  • 1 stk Murad Environmental Shield Rapid Resurfacing Peel 1 Wipe

Murad Resurgence Renewing Cleansing Cream 200 ml: er en ultrafugtgivende ansigtsvask med fine perler, der eksfolierer huden skånsomt, så huden får sin strålende glød tilbage. Læs fuld beskrivelse her

Murad Age-Balancing Moisture Broad Spectrum SPF30 50 ml: er en helt fantastisk fugtighedscreme, til en moden hud. Men denne creme beskytter du huden mod solens skadelige stråler, som er nogle af dem der forårsager fine linjer og rynker. Cremen er beriget med blødgørende shea smør, solsikkeolie og avocado olie, der tilfører huden intens fugt, så selv tør og aldrende hud, får en mere glat og jævn overflade, samt en smukkere og mere ungdommelig glød. Anvendelse: Påføres i ansigtet og på halsen på daglig basis og efter behov.

Murad Environmental Shield Rapid Resurfacing Peel 1 Wipe: er en yderst effektiv og aktiv peeling. Den renser huden i dybden, og er med til at fjerne ældningstegn. Den indeholder en kraftfuld formel med 10 % glykolsyre og C-vitamin, som har en lysnende effekt på huden. Den har en udjævnende effekt, og er med til at give en mere ensartet overflade, uden at virke irriterende på huden. Få en lækker glød og en sund hud med Murad Environmental Shield Rapid Resurfacing Peel. Anvendelse: Rens Ansigtet, Brug derefter servietten i hele ansigtet og på halsen. Stryg efterfølgende servietten over håndoverfladerne efter brug i ansigtet. Lad masken trænge ind i ca 3 minutter inden du påfører din natcreme.

Find mere fra dette mærke:
Loading...