Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 9%

Murad Redness Therapy Starter Kit (U)

395,00 kr
359,00 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

Murad Redness Therapy Kit er et lækkert sæt der kan hjælpe Dig med en sensitiv og irriteret hud. Sættet hjælper også mod hudproblemer som, rødme, tør hud eller overbehandlet hud. Murad Redness Therapy serie er speciel designet til at berolige og blødgøre den sarte hud. Dette kit er et 3-trins hudplejesystem og indeholder tre forskellige plejeprodukter, Murad Soothing Gel Cleanser, Murad Recovery Treatment Gel og Murad Correcting Moisturizer Broad Spectrum SPF 15. Man skal starte med nr. 1 først og derefter nr. 2 og nr. 3.

1: Murad Soothing Gel Cleanser 45 ml

Dette er en gelé der fjerner urenheder og samtidig lindrer og beroliger huden. Dette er en rensegelé der reducerer rødme og irration, da den bortvasker alle urenheder og samtidig blødgør huden.

  • Massér nænsomt på en fugtig hud
  • Skyl efter med varmt vand
  • Dup huden tør
**2: Murad Recovery Treatment Gel 10 ml **
 
Dette er en letvægtsgelé, der trænger ned i huden og lindrer rødme og irritation. Geléen behandler og reducerer synlig rødme, irritation og sensitivitet, så huden føles behagelig.
- Massér et jævnt lag på ansigt og hals efter rens
**3: Murad Correcting Moisturizer Broad Spectrum SPF 15** Er en patenteret, farvet lotion med lindrende og fugtgivende ekstrakter, der øjeblikkeligt reducerer rødme og tør, ru hud. Denne creme giver en tilpas mængde fugt til huden og UVA/UVB beskyttelse hele dagen. Man kan næsten kalde denne creme for en vidunder creme, da den samtidig går ind og lindre sensitiv hud, samt rødme minimeres med den korrigerede farvetone.  - Massér et jævnt lag på ansigt og hals, efter rens og toning Find mere fra dette mærke:
Loading...