Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 40%

Murad Party Perfect Kit (U)

499,00 kr
299,00 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

Murad Party Perfect Kit er en lækker æske, som enhver kvinde ville blive glad for. Her er alt, hvad du skal bruge for en feljfri, festklar hud! I denne æske får man Murad Invisiblur Perfecting Shield 30 ml, Murad Eye Lift Firming Treatment 5 ml og Hydro-Dynamic Ultimate Moisture 15 ml.

Murad Age Reform® serien er anti-age produkter, der reducerer tegn på genetisk ældning. Serien henvender sig til alle, der gerne vil bekæmpe fine linjer og rynker. Produkterne hjælper med at fremme cellefornyelsen, reducere synligheden af dybe rynker og tilføre fornyet fugt til cellerne. Huden efterlades med ungdommelig spændstighed og genoprettet styrke.

OBS: Sættet har en samlet værdi af 737 kr., så du sparer 288 kr.

Indeholder:

Murad Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum SPF 30: Er en multifunktionel primer, der udvisker skønhedsfejl og samtidig beskytter huden mod de skadelidte UV-stråler. Indholdet af Shitakesvampe tilfører huden et sundt look og giver fylde, så fine linjer og rynker udglattes. Soft Focus Complex fugter huden og efterlader en fin, mat finish. Sojavoks og polymer virker øjeblikkeligt udglattende og efterlader huden med en jævn og ensartet finish, hvilket gør produktet til den perfekte base før makeup! Anvendelse: Kan anvendes inden makeup eller alene. Primeren masseres jævnt ind i huden i ansigtet og på halsen.

Murad Eye Lift Firming Treatment: Er et meget aktivt produkt, som med professionel styrke og unikke teknologier giver et omgående løft og mere faste øjenomgivelser. Den reducerer fine linjer og rynker samt giver mere ungdommelige øjne. Brug de medfølgende pads for at sikre, at produktet trænger endnu dybere ned og for en øget effekt. Pads'ene placeres under øjnene efter påføring af produktet. Murad Eye Lift Firming Treatment kan bruges til alle hudtyper 2-3 gange ugentligt. Anvendelse: Dup 3 pumpetryk af produktet på huden under øjnene. Skal ikke masseres ind. Læg pads over produktet og pres let. Lad pads'ene sidde i 10-15 minutter. Der kan forekomme let prikken i huden.

Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture: Er en superlækker ansigtscreme, der er ekstraordinært fugt- og fyldegivende. Denne creme lindrer øjeblikkeligt tør og dehydreret hud, og tilfører samtidig huden en masse fugt, så den ungdommelige spændstighed og styrke genoprettes. Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture er perfekt til dig, som har problemer med genetisk ældning, fine linjer, rynker, furer og slap hud. Kliniske resultater viser, at cremen binder fugten i huden og skaber en optimal fugtbalance i 8 timer. Anvendelse: Massér et tyndt lag på ansigt, hals og bryst morgen og aften efter rens og toning af huden. Produktet indeholder nogle supereffektive ingredienser:

  • Olie af avodaco, solsikke og oliven
  • Retinylpalmitat og bassiasmør (Shea Butter)
  • Collagen Support Complex
Find mere fra dette mærke:
Loading...