Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 20%
Gratis fragt!

Murad Environmental Shield Value Shield Gift Set (Bemærk dato)

599,00 kr
475,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Murad Environmental Shield Value Shield Gift Set er en helt fantastisk gaveæske, som enhver kvinde ville sætte pris på at modtage. Med dette sæt har du rig mulighed for at få beroliget en stresset, miljøskadet hud og få genoprettet fugtbalancen. Murad Environmental Shield-serien virker anti-aging og beskytter imod miljøbetinget ældning. Serien henvender sig til alle, der har uens hudtone, pigmentforandringer og fine linjer eller rynker. Sættet er perfekt til at forkæle dig selv eller en, du holder af.

OBS: Udløbsdato 02/19

Sættet indeholder:

  • 1 stk Murad Essential-C Cleanser 200 ml
  • 1 stk Murad Essential-C Day Moisture Broad Spectrum SPF30 50 ml
  • 1 stk Murad Environmental Shield Rapid Resurfacing Peel 1 Wipe

Murad Essential-C Cleanser 200 ml: Er en lækker, vitamin-pakket ansigtsvask, som er ideel til miljøskadet hud. Den renser effektivt huden fri for skidt, snavs og miljømæssige urenheder, samtidig med at den genopbygger fugtbalancen. Den indeholder vitamin A, C og E, som beskytter huden mod frie radikaler, og derudover er den med til at binde fugten i huden. Den har en beroligende virkning på stresset hud, og giver en utrolig frisk og sund glød. Murad Essential-C Cleanser pirrer dine sanser med en skøn citrusduft. Dette produkt bør anvendes som trin 1 i Murads 3-trins hudplejesystem. Anvendelse: Massér produktet ind på fugtet ansigt og hals morgen og aften. Skyl efter med varmt vand, og dup huden tør.

Murad Essential-C Day Moisture Broad Spectrum SPF30 50 ml: er en super lækker og rig dagcreme, der effektivt reparerer huden, og efterlader dig med en blød og velplejet hud. Udover at reparerer huden, beskytter denne creme imod UVA/UVB stråler, som er dem der forårsager for tidlig ældning af huden, samt fine linjer og rynker. Et vidunderligt og fugtgivende produkt med anti-aging egenskaber, der øger hudens vitalitet, og giver et fornyet og lysnet resultat. Anvendelse: Påføres i ansigtet og på halsen hver dag, efter du har renset huden. Massér cremen jævnt ind i huden, og lad det derefter trænge helt ind.

Murad Environmental Shield Rapid Resurfacing Peel 1 Wipe: er en yderst effektiv og aktiv peeling. Den renser huden i dybden, og er med til at fjerne ældningstegn. Den indeholder en kraftfuld formel med 10 % glykolsyre og C-vitamin, som har en lysnende effekt på huden. Den har en udjævnende effekt, og er med til at give en mere ensartet overflade, uden at virke irriterende på huden. Få en lækker glød og en sund hud med Murad Environmental Shield Rapid Resurfacing Peel. Anvendelse: Rens Ansigtet, Brug derefter servietten i hele ansigtet og på halsen. Stryg efterfølgende servietten over håndoverfladerne efter brug i ansigtet. Lad masken trænge ind i ca 3 minutter inden du påfører din natcreme.

Find mere fra dette mærke:
Loading...