Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 9%
Gratis fragt!

Murad Age Reform Smooth Duo (U)

795,00 kr
719,00 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

Murad Age Reform serien er anti-age produkter, der synligt reducerer tegn på genetisk aldring af huden. Serien er for alle, der ønsker at bekæmpe rynker samt fine linier. Produkterne i serien fremmer cellefornyelsen, reducerer synligheden af mellem samt dybe rynker og tilfører maser af fugt til cellerne. Ved kontinuerligt brug, vil din hud efterlades mere spændstig.

Sættet indeholder: Complete Reform (30ml)

Med Murad Complete Reform behandling bliver din huds fasthed forøget med 61% efter kun en påføring! (Individuelle resultater varierer) Hudens tekstur forbedres og du vil opnår en mere jævn og blød hud. . Anvendelse: påføres i et tyndt lag. Massér produktet godt ind i ansigtet, hals og bryst. Påføres hver dag efter rensning og toning af huden. Bør ikke anvendes på irriteret hud

Hydro-dynamic Ultimate Moisture for eyes (15ml)

Med denne øjencreme, tilføres vigtige næringsstoffer, så fugtoptagelsen i hudcellerne øges og din hud vil fremstå mere fyldig og fast, så du får et friskere udseende. Indholdet af collagen support complex styrker forsvarsevnen i huden og minimerer synligheden af fine linier omkring øjnene. Peptidblandingen der er baseret på naturlig elastin, virker opstrammende på huden. Anvendelse: duppes på huden omkring øjnene.

Sættet har en samlet værdi af kr. 1290,-

Find mere fra dette mærke:
Loading...