Murad Age Reform Merry & Beautiful Kit ( Limited Edition )

Spar 25%
Vejl. pris 799,00 kr
Din pris 599,00 kr
På lager - Leveringstid, 1-3 dage

Murad Age Reform Merry & Beautiful Kit er et lækkert sæt, som enhver kvinde ville blive glad for. I denne æske får man Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser 200 ml, Murad Rapid Collagen Infusion 15 ml og Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture 50 ml. Her er der rig mulighed for at få en masse fugt og fylde til den modne hud. Denne serie styrker bindevævet og hjælper dermed mod slap hud, fine linjer og rynker.

Murad Age Reform® serien er anti-age produkter, der reducerer tegn på genetisk ældning. Serien henvender sig til alle, der gerne vil bekæmpe fine linjer og rynker. Produkterne hjælper med at fremme cellefornyelsen, reducere synligheden af dybe rynker og tilføre fornyet fugt til cellerne. Huden efterlades med ungdommelig spændstighed og genoprettet styrke.

OBS: Sættet har en samlet værdi af 1.562 kr., så du sparer 843 kr.

Indeholder:

Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser: Er en skøn, dobbeltvirkende skrubbelotion, der renser og eksfolierer både mildt og effektivt. Denne skrubbelotion indeholder salicylsyre, mælkesyre og glykolsyre, som fjerner ophobningen af døde hudceller, så huden får en frisk og smuk glød. Anvendelse: Massér en lille mængde af produktet på fugtet ansigt og hals morgen og aften - med opadgående cirkelbevægelser. Skyl med lunkent vand, og dup huden tør med et håndklæde.

Murad Rapid Collagen Infusion: Er et anti-age produkt, som bekæmper fine linjer og rynker. Produktet har mange egenskaber, såsom at bekæmper rynker, fremme dannelsen af naturligt kollagen og øge hudens fugtoptagelse, så huden udfyldes og de fine linjer og rynker udglattes. Denne avancerede formel genopbygger kollagenniveauet, samt indeholder produktet nogle klinisk beviste ingredienser, som straks får huden til både at fremstå og føles yngre. Murad Rapid Collagen Infusion indeholder et unikt botanisk kompleks, som klinisk bevist reducerer synligheden af fine linjer og rynker indenfor 2 timer. Anvendelse: Påføres i et tyndt lag på ansigt, hals og bryst på ren hud. Efterfølg med fugtpleje.

Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture: Er en superlækker og fugtgivende dagcreme, der øjeblikkeligt lindrer tør og dehydreret hud og samtidig tilfører huden masser af fugt, så den ungdommelige spændstighed og styrke genoprettes. Kliniske resultater viser, at cremen binder fugten i huden og skaber en optimal fugtbalance i 8 timer. Anvendelse: Massér et tyndt lag på ansigt, hals og bryst hver dag efter rens og toning af huden. Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture indeholder nogle effektive ingredienser:

  • Olie af avokado, solsikke og oliven
  • Retinylpalitat
  • Collagen Support Complex
Murad

Relaterede produkter

Murad Age Reform AHA/BHA Exfoliating Cleanser 200 ml.
Vejl. pris 399,00 kr
Din pris 299,00 kr
Murad Age Reform Hydro-Dynamic Ultimate Moisture 50 ml
Vejl. pris 749,00 kr
Din pris 599,00 kr
Murad Age Reform Rapid Collagen Infusion 30 ml
Vejl. pris 829,00 kr
Din pris 663,00 kr
Murad Age Reform Merry & Polished Kit
Vejl. pris 599,00 kr
Din pris 449,00 kr
Murad Party Perfect Kit
Vejl. pris 499,00 kr
Din pris 349,00 kr
Murad Age Reform Refreshing Cleanser 200 ml.
Vejl. pris 349,00 kr
Din pris 279,00 kr
Murad Age Reform Intensive Wrinkle Reducer 30 ml.
Vejl. pris 1.549,00 kr
Din pris 1.239,00 kr

Relaterede magazine indlæg

Spørg eksperten

Anmeldelser

 

Endnu ingen bedømmelser

 

Indsend bedømmelse

Rating


Kundeservice
Ring på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt