Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

LÆKRE DAGSTILBUD - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

MOROCCANOIL® Soften And Shine Duo Gift Set (Limited Edition)

339,00 kr
Antal

Udsolgt
Beskrivelse

MOROCCANOIL® Soften And Shine Duo er et fantastisk sæt, enhver kvinde kan bruge. I dette sæt, er du sikret lækre produkter, der kan give dig ultimativt pleje til hår og hænder.

Værdi 524 kr

Indeholder:

  • 1 stk. MOROCCANOIL® Oil Treatment All Hair Types 100 ml
  • 1 stk. MOROCCANOIL® Hand Cream Original 75 ml

MOROCCANOIL® Oil Treatment All Hair Types er den revolutionerende og verdensberømte olie, der er kendt og elsket af kvinder verden over, for sine effektive og plejende egenskaber. Moroccanoil har udviklet en unik, ultralet, ikke-fedtende formel af arganolie, som tilfører håret glans og sikrer et silkeblødt resultat. Olien forkorter føntørringstiden, hvor antioxidanter, fedtsyrer, omega-3 og vitaminer, giver dit hår den ultimative bedste pleje. Denne oliebehandling er velegnet alle hårtyper og længder. Olien absorberes hurtigt, samt giver dit hår UV-beskyttelse. Ydermere beskytter olien mod miljøfaktorer samt eliminerer krus.

MOROCCANOIL® Hand Cream Original er en skøn, fugtgivende creme til hænderne. Den er fremstillet med naturlig argan- og avocadoolie, som kombineret med kokosnødde- shea og mangosmør, giver fugt til selv de tørreste hænder. Den har en vægtløs formel, som hurtigt absorberes, uden at efterlade hænderne fedtet. Cremen er med den klassiske duft, som man kender fra Moroccanoil produkterne. Efter brug af MOROCCANOIL® Hand Cream Original vil hænderne være lækre bløde, og de vil være gennemfugtet i længere tid.

Find mere fra dette mærke:
Loading...