Hurtig levering
1-3 arbejdsdage
Kundeservice & rådgivning
Ring til os på 32 200 200

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 54%

MOROCCANOIL® Hair & Body Essentials - Regular (U)

Vejl. pris 724,00 kr
Din pris 329,00 kr
Antal
Udsolgt
Beskrivelse

MOROCCANOIL® Hair & Body Essentials er et helt ekstraordinært sæt, som indeholder en MOROCCANOIL® Pure Argan Oil 50 ml samt en MOROCCANOIL® Treatment 100 ml.

Sættet har en samlet værdi af 724 kr.

MOROCCANOIL® Body™ Pure Argan Oil 50 ml: Er ultimativ forkælelse fra top til tå. Denne arganolie indhyller hud, negle og hår med nærende egenskaber fra 100 % ren arganolie. Dette er en utrolig luksuriøs, ikke-fedtende olie, som er rig på E-vitamin, essentielle fedtsyrer og antioxidanter, samt med mange plejende og fugtgivende fordele. MOROCCANOIL® Body™ Pure Argan Oil har mange anvendelsesmuligheder; den kan anvendes i ansigtet, på kroppen og i håret, og den efterlader alt med sublim skønhed og glans. Olien har konsistens som silke, og den absorberes hurtigt. Dette produkt forkæler dig med fugt fra top til tå, desuden er den duftfri og parabenefri. Anvendelse: Hæld et par dråber olie ud i håndfladen. Massér olien let ind i ansigtet, eksfolieret hud eller eksfolierede hænder. Glat derefter olien ud i håret. Tip: Bland 2-3 dråber af produktet med en mængde håndcreme på størrelse med en perle, for at fugte hænderne yderligere.

MOROCCANOIL® Treatment 100 ml: Er den revolutionerende og verdensberømte olie, der er kendt og elsket af kvinder verden over, for sine effektive og plejende egenskaber. Moroccanoil® har udviklet en unik, ultralet, ikke-fedtende formel af arganolie, som tilfører håret glans og sikrer et silkeblødt resultat. Denne oliebehandling er velegnet til alle hårtyper og længder. Anvendelse: Fordel en lille mængde i fugtigt hår. Style håret som ønsket.

Loading...