Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | 35% PÅ BIOTHERM & CLEAN

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 40%

men-ü Create & Shape 100 ml + 15 ml Shave Creme (Limited Edition)

99,00 kr
59,00 kr
Antal

Udsolgt
Beskrivelse

Men-Ü Create & Shape + 15 ml Men-Ü Ultra Concentrate Shave Creme

Men-Ü Create & Shape er en voks der er fantastisk til at skabe og genskabe din stil med et naturligt udseende og glans. Voksen er en moderne grooming voks, som tilføjer tekstur og definition, samtidig med at den udjævner og fjerner krus.

Desuden medfølger Men-Ü Ultra Concentrate Shave Creme som har vundet FHM grooming Awards og det er ikke en tilfældighed. Med Tea Tree Oil (Antibakteriel) hjælper den effektivt med at beskytte huden for skægpest og andre urenheder. Den er desuden tilført naturlige silikone olier som giver en optimal glideeffekt og optimal slipeffekt, hvilket forhindrer huden i at udtørre efter barberingen.

Mindre friktion mod huden betyder ligeledes også færre snit i huden samt mindre hud irritation og barberblade som holder længere. Da cremen ikke skummer op som en traditionel barberskum kan du altid se hvor du barberer. Cremen nedbrydes desuden når den kommer i kontakt med vand, hvilket betyder at det er nemt at rengøre barbergrejet og afvaske ansigtet efter endt barbering.

Anvendelse af Men-Ü Create & Shape

  • Put en lille mængde mellem håndfladerne og gnid dem godt sammen.
  • Arbejd voksen jævnt og grundigt gennem tørt eller håndklædetørt hår.
  • Stil håret som ønsket.
  • Tjek voks ud og se hvordan fibrene i den arbejder aktivt ved, at putte en lille mængde voks mellem fingrene, og rør fingrene sammen et par gange, og se hvordan voksen arbejder.

Voksen udvaskes let med varmt vand, og en lille smule rækker rigtig langt.

Anvendelse af Men-Ü Ultra Concentrate Shave Creme:
Selvom Men-Ü Ultra Concentrate Shave Creme kan bruges med eller uden barberingsbørste, så anbefales det at bruge en børste, da den hjælper med at fremme den optimale barbering. Af barberingsbørster kan der anbefales følgende: Men-Ü Barbiere Pure Bristle eller Men-Ü Premier Synthetic Bristle. Brug altid en skarp kniv, og skyl den regelmæssigt i varmt vand.

Med brug af barberingsbørste

  • Pump 1 til 1½ skud ud i en våd håndflade.
  • Gør barberingsbørsten våd, og ryst herefter overskydende vand fra.
  • Fordel barberingscremen med cirkulærer bevægelser i håndfladen for, at skabe en fin og fyldig skum.

Uden brug af barberingsbørste

  • Pump 1½ til 2 skud ud i våde håndflader.
  • Gnid håndfladerne godt sammen for, at genererer en fin og fyldig skum.
  • Påfør derefter barberingscremen som en ansigtsmaske, stimulerende og ved at sprede cremen ud med fingrene.

Det bedste du kan gøre for din hud er at, vente med at barbere dig indtil du er kommet godt op om morgenen. Giv dig selv tid til vågne ordentlig, såvel som din hud. Sørg for at ansigtet og eventuelle børster er blevet godt omgivet af varmt vand inden en barbering. Den bedste barbering opnåes efter et godt og varmt bad.

For at gøre det bedste for din hud, anbefales det at bruge Men-Ü Ultra Concentrate Healthy Facial Wash efter barbering eller skylning, skyl produktet af og dup ansigtig tørt med et rent håndklæde. Bagefter bør der bruges en kvalitets fugtighedscreme, da barbering kan fjerne op til to lag af huden. Hertil anbefales det at bruge Men-Ü Ultra Concentrate Facial Moisturiser Lift for, at pleje ansigtet og færdiggøre den perfekte ansigts oplevelse.

Ønsker du andre vokse kan der anbefales: Men-Ü Clay eller Men-Ü Muscle Fibre Paste.

Find mere fra dette mærke:
Loading...