Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 14%
Gratis fragt!

Marc Jacobs Daisy Love EDT Gift Set (Limited Edition)

585,00 kr
503,10 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Marc Jacobs Daisy Love er en lukseriøs gaveæske, der indeholder den sensuelle og forførende duft Daisy Love. Det er en duft til den feminine kvinde, som er unik og dragende, på sin helt egen måde. Du kender helt sikkert en, der fortjener denne skønne duft - måske endda dig selv.

Værdi: 895 kr.

Indeholder:

  • 1 stk. Marc Jacobs Daisy Love EDT 50 ml
  • 1 stk. Marc Jacobs Daisy Love Body Lotion 75 ml
  • 1 stk. Marc Jacobs Daisy Love Shower Gel 75 ml

Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette er en virkelig forfriskende brise, der rammer en ved første møde med denne kærlige duft, som sammentid indeholder en sensuel og forførende stemning. En frugtig åbning med topnoten multebær. Hjertenoten er den feminine daisy blomst. Duften slutter af med varme trænoter af drivtømmer og kashmir muskus. Uden tvivl en vinder duft hvis du ønsker en duft, der spiller på alle tangenter og fremhæver din feminine samt sensuelle energi. Læs fuld beskrivelse her

Marc Jacob Daisy Love Body Lotion er en lækker body lotion, med samme lækre duft som parfumen. Body lotionen vil holde din hud fugtet samt efterlade den lækker bød og duftende.

Marc Jacob Daisy Love Shower Gel er en lækker shower gel til kroppen med samme luksuriøse duft, der vil give dig en fantastisk oplevelse i badet.

Find mere fra dette mærke:
Loading...