Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 22% PÅ AL HUDPLEJE | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Zarko, Zarko og mere Zarko!

Zarko, Zarko og mere Zarko!

Hvis du kender ZarkoPerfume Molécule 234-38
..vil du helt sikkert synes om denne! Duftene er ens, men Supercharged Molécule Parfum Serum rummer dog mere styrke og dybde, som er kommet gennem modningen på de franske egetræsfade. Duften er både til kvinder og mænd.

En parfumeserum?

Zarko, Zarko og mere Zarko!

Jep, du hørte rigtigt. Jeg havde heller ikke hørt om dette før. Det er meget simpelt: Denne skal ikke sprayes på, men kommer i en flaske med pipette. Dvs. at du blot påfører nogle dråber på udvalgte steder, på huden. Da Supercharged Molécule Parfum Serum er super koncentreret, skal der kun bruges en lille mængde. I modsætning til de dufte som vi kender igennem EDP (eau de parfum) og EDT (Eau de toilette), så er koncentrationen af parfume meget højere i dette parfumeserum. Faktisk er den på mere end 50 %. Der er undladt at bruge deklarationspligtige allergene parfumestoffer og kunstigt fremstillede konserveringsmidler, så derfor kan denne duft roligt påføres på huden, hvilket er nødvendigt for at aktivere duften i en molekule parfume.

Kort om molekule parfumer…

Zarko, Zarko og mere Zarko!

Molekylære parfumer er transparente dufte, som altid skal på huden. Begrebet er opstået, fordi man har opdaget, at nogle råvarer arbejder med vores egne feromoner. Det vil sige, at det udvikler sig ud fra vores egne duftnoter, og den vil derfor ikke dufte ens på dig og mig. Dette er også årsagen til, at den skal påføres huden og ikke tøjet.

Andre Zarko lækkerier

Zarko, Zarko og mere Zarko!

Jeg har tidligere skrevet om parfumer fra Zarko, dem kan du læse mere om her:
Zarko Pink Molecule: En sød duft til en stilfuld kvinde
Zarko Ménage Á Trois: Dyb, tidsløs og sexet duft

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Loading...