Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 22% PÅ AL HUDPLEJE OG MAKEUP | KLIK HER*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Web-TV: Test af nye Jane Iredale produkter

Cecilia tester i denne video 3 forskellige lækre produkter fra Jane Iredale.

Web-TV: Test af nye Jane Iredale produkter

Jane Iredale øjenskygge

Produkt: Jane Iredale - Smooth Affair For Eyes

Cremeøjenskygger, der er perfekte at bruge alene eller under en pudderøjenskygge som base.

Ikke alle farverne er lige pigmenterede, hvilket er meningen, da de også skal kunne bruges som base for andre øjenskygger. Så hvis du vil have brun øjenskygge, bruger du for eksempel Iced Brown, som primer på dine øjenlåg, inden du påfører din brune pudderøjenskygge. Iced Brown er også super smuk at bruge alene på hele øjenlåget.

Konsistensen er relativt fedtet, hvilket gør dem perfekte som base, da øjenskyggen derved let binder sig til primeren.

Øjenskyggerne findes i 6 forskellige farver, så der er én der passer næsten uanset hvilken farve øjenskygge, du ønsker at have på.

Hvis man anvender Jane Iredale cremeøjenskyggerne som base, under en anden øjenskygge, er det med til at fremhæve farven på øjenskyggen, og gøre den mere intens og holdbar.

Jane Iredale øjenbryn pen

Produkt: Jane Iredale - Eyebrow Pencil

Fås i 3 forskellige farver, så der er en farve, der passer til næsten alle, uanset hårfarve.

Farven er en tynd pen, der gør det nemt at optegne bryn, hvis man ikke har så markante øjenbryn fra naturens side. Pennen gør det nemt, at tegne formen op på brynene samt udfylde brynene, og få dem til at se kraftigere ud. I den anden ende af farven er der en børste, så man kan redde brynene igennem både før og efter, de er tegnet op.

Cecilia starter med at tegne, der hvor hendes bryn naturligt er, for at markere en grundform. Dernæst tegner hun den ønskede form, og udfylder denne med små streger, der skal skabe illusionen af hår.

Jane Iredale læbestift

Læbestift: Jane Iredale - Pure Moist Lipstick i farven Cindy

Læbestiften kommer i den lækreste rose gold emballage. Så fin. Løbestiften indeholder gode olier, der giver fugt til læberne, og plejer dem i løbet af dagen.

Som en lille ekstra bonus har den en lækker frugtagtig duft. Olierne i læbestiften gør, at den glider let henover læberne, når den påføres, samtidig med, at den er nem at tegne læberne flot op med, selv uden en Lip Liner.

Farven her er en lidt nedtonet rød, der eventuel kan være en god ”begynder” læbestift, hvis man gerne vil have røde læber, men er bange for, at det kan blive for meget, hvis ikke man er vant til det.

Follow
Cecilia Demant

Mit navn er Cecilia jeg er 20 år, og I kender mig måske fra NiceHairs Youtube-kanal, hvor jeg laver videoer. Jeg står bag min egen kanal Nordic Beauty Secrets på Youtube, hvor jeg taler om all things beauty. Jeg vil i fremtiden skrive indlæg og artikler til Magazine. Som skønhedsblogger holder jeg altid øje med nye lanceringer eller tilføjelser til webshops, og klikker jævnligt forbi NiceHairs nyheds-fane.

Loading...