Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

22% PÅ 22 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Web-TV: Sådan renser jeg mine make-up pensler/børster

Web-TV: Sådan renser jeg mine make-up pensler/børster

Det er utrolig vigtigt, at man ind i mellem får renset sin pudderbørste eller make-up pensel, da der ellers kan gemme sig rigtig mange bakterier i dem. Jeg har lavet en video, hvor jeg viser jer, hvordan I dels kan lave en overfladisk og hurtig rens, som du kan bruge i de situationer, hvor du eventuelt skal skifte imellem farverne, men også en mere dybdegående rens, hvor du virkelig får renset i bund.

Her i videoen har jeg anvendt 2 produkter fra bareMinerals - bareMinerals Quick Change Brush Cleaner, som er en hurtigtørrende spray, som er perfekt til dig, der bruger flere forskellige farver og ikke ønsker, at de skal blande sig samt bareMinerals Well-Cared For Brush Conditioning Shampoo, som er en renseshampoo til dine børster og pensler.

Jeg håber det lige var den inspiration, du havde brug for, så du også kan komme ind i en god rytme med at få renset dine make-up børster og -pensler.

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Relaterede produkter

Loading...