Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 20% PÅ AL ANSIGTSPLEJE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Web-TV: 4 hårprodukter til budgetvenlige priser

Web-TV: 4 hårprodukter til budgetvenlige priser

Her gennemgår Cecilia en god hårpleje rutine, hvor alle produkterne er budgetvenlige. Se videoen nedenfor!

Step 1 + 2 - Shampoo og conditioner

De første to hårprodukter Cecilia fremhæver som basic i hårplejerutinen er SachaJuan - Shampoo Normal Hair og SachaJuan - Conditioner. Begge produkter kan anvendes af alle hårtyper uden særligt behov og efterlader håret uden hverken at tynge eller fedte. Begge produkter har en let maskulin duft, hvilket giver en salon-agtig fornemmelse i dit hår.

Step 3 - Hårkur

MATRIX Total Results Repair hårkur fremhæver Cecilia som værende helt fantastisk og uundværlig i en basic hårpleje rutine. Hårkuren genopretter et skrøbeligt og skadet hår, ved at styrke og nære håret indefra, så det igen føles blødt og sundt. Håret efterlades styrket og minimerer forekomsten af knækkede hår ved styling. Matrix hårkur bør anvendes 1-2 gange i ugen og skal sidde i håret 3-5 min inden det skylles grundigt igennem.

Step 4 - Hårolie

Healing oil spray fra det populære Macadamia er velduftende og plejende - lige til at spraye i håret. Olien er ultra let i konsistensen, trænger hurtigt ind og tilfører håret et fugtboost. Krus og spaltede spidser elimineres og håret efterlades glat og silkeblødt.

Se også disse relaterede artikler:

Follow
Cecilia Demant

Mit navn er Cecilia jeg er 20 år, og I kender mig måske fra NiceHairs Youtube-kanal, hvor jeg laver videoer. Jeg står bag min egen kanal Nordic Beauty Secrets på Youtube, hvor jeg taler om all things beauty. Jeg vil i fremtiden skrive indlæg og artikler til Magazine. Som skønhedsblogger holder jeg altid øje med nye lanceringer eller tilføjelser til webshops, og klikker jævnligt forbi NiceHairs nyheds-fane.

Loading...